Vision Law

Asiantuntijat

Lakitoimistomme asiantuntijat auttavat sinua sekä yksityisten, että yritysten lakiasioissa. Palveluistamme löytyy laaja kattaus eri lakipuolen osa-alueilta. Kaikki asiantuntijamme tavoitat toimistomme numerosta 040 123 9111. Yhteydenotot onnistuvat myös sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai sosiaalisen median kanaviemme (Facebook, Instagram) kautta. Palvelun voi myös suoraan varata Lakikauppamme kautta.

 

Asiantuntijat Jussi Pirhonen

Jussi Pirhonen
Asianajaja, varatuomari Jussi on kokenut juristi, jonka visiosta parempaan asiakaskokemukseen koko VisionLaw on luotu. Jussi on toiminut asianajajana yli 20 vuotta ja on saanut tänä aikana rautaisen kokemuksen erilaisten lakiasioiden hoitamisesta. Jussin intohimona on ollut erityisesti madaltaa asiakkaiden kynnystä hakea asiantuntevaa lakiapua uutta teknologiaa hyödyntäen. Jussi voi autttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi sopimuksissa (esimerkiksi osakassopimukset, hallinnon muut sopimukset) yritysjärjestelyissä, myyntisopimuksissa, konkurssi- ja yrityksen velkajärjestelyasioissa, tavaramerkkiasioissa sekä teknologiaoikeudessa.

jussi.pirhonen@visionlaw.fi


Asiantuntijat Julia Pohjala

Julia Pohjala
OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Julialla on työkokemusta rikosasioihin liittyen syyttäjälaitoksesta, jossa hän toimi aiemmin kihlakunnansyyttäjänä. VisionLaw:ssa Julia voi auttaa rikosasioiden lisäksi esimerkiksi perhe-, työ-,  sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä riita-asioissa.


 

Olli-Pekka Isopoussu
Lakimies, OTM

Olli-Pekalla on kokemusta yritysjuridiikasta erityisesti yritysten vastuullisuusasioista sekä kestävän kehityksen juridiikasta. VisionLaw:ssa Olli-Pekka voi auttaa yritysjuridiikan lisäksi esimerkiksi perhe- ja perintöoikeudessa.


Tomi Leino
Luovien alojen erityisasiantuntija, Trainee

Tomi on tekijänoikeuksien sekä sopimus- ja lisenssiasioiden asiantuntija. Lisäksi hän voi auttaa sinua perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä sananvapauteen ja yksityisyydensuojaan liittyvissä kysymyksissä. Tomi on koulutukseltaan taiteen maisteri ja oikeustieteen ylioppilas.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)
Powered by