Vision Law

Asiantuntijat

 

Jussi Pirhonen
Asianajaja, Varatuomari Jussi on kokenut juristi, jonka visiosta parempaan asiakaskokemukseen VisionLaw on luotu. Jussi on toiminut asianajajana yli 20 vuotta ja on saanut tänä aikana rautaisen kokemuksen erilaisten lakiasioiden hoitamisesta. Jussin intohimona on ollut eityisesti madaltaa asiakkaiden kynnystä hakea asiantuntevaa lakiapua uutta teknologiaa hyödyntäen.Jussi voi autttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi sopimuksissa, kuten osakassopimuksessa, yritysksen hallinnon muissa sopimuksissa ja yritysjärjestelyissä, myyntisopimuksissa, konkurssi- ja yrityksen velkajärjestelyasioissa, tavaramerkkiasioissa sekä teknologiaoikeudessa.

Toimisto: +358 40 123 9111

jussi.pirhonen@visionlaw.fi

 

 

Anu Vuori
OTM, lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Anu on erikoistunut vahingonkorvaus- ja vakuutusoikeuteen sekä riitojen ratkaisuun sekä erityisesti sovittelumenettelyihin liittyviin kysymyksiin. Hänellä on usean vuoden kokemus vakuutusyhtiön lakimiestehtävissä, jossa hän on hoitanut monipuolisesti erilaisia tehtäviä mm. riita- ja rikosasioiden oikeudenkäyntejä, vastuu- ja liikennevahinkoja, sopimussasioita ja vakuuttamisen yleistä juridiikkaa. Anu opiskelee töiden ohella KTM-tutkintoa, pääaineenaan markkinointi. Anu työskentelee tarvittaessa myös englanniksi.

Anu voi auttaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:
Oikeudenkäynnit ja vaihtoehtoiset riidanratkaisumenettelyt, perhe- ja perintöasiat, vahingonkorvausasiat sekä yritysten vastuukysymykset ja sopimusasiat.

Toimisto: +358 40 123 9111

anu.vuori@visionlaw.fi

 

 

Anna-Katariina Loukola
OTM, lakimies

Anna-Katariina on rikosoikeuteen, kansainväliseen oikeuteen ja EU-oikeuteen erikoistunut lakimies. Oikeustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hänellä on tutkinto ihmisoikeuksista Brysselistä Saint-Louisin yliopistolta.

Anna-Katariinalla on monipuolista työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä. Taustansa ansiosta hän osaa vedota kansainväliseen lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön, kun asiakkaan oikeusturvan takaaminen sitä vaatii. Hänellä on myös erityistä prosessioikeudellista perehtyneisyyttä sekä argumentaatiotaitoja asiakkaan edun valvomiseksi täsmällisesti ja tehokkaasti.

Anna-Katariina voi myös auttaa sinua myös esimerkiksi seuraavissa asioissa: yritysten rikosvastuukysymykset, työoikeus, sopimusoikeus ja perhe- ja jäämistöoikeus sekä riitojen ratkaisu.

Anna-Katariinalla ammattitasoinen kielitaito ja hän työskenteleekin mielellään myös englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Toimisto: +358 40 123 9111

anna-katariina.loukola@visionlaw.fi

 

 

Miika Härkönen
Oikeustieteen maisteri

Miika on erikoistunut veroasioihin ja hänellä on käytännön työkokemusta verohallinnosta henkilö- ja konserniverotuksesta, Ernst&Young Business Tax Services –yksiköstä sekä Tax Fenix Oy asiantuntijayrityksestä, missä Miika toimii veroasiantuntijana.

Miika voi auttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi:
Kaikissa henkilöverotuksen kysymyksissä, haastavissa hakemusasioissa, kuten ennakkoratkaisuissa ja kirjallisissa ohjauksissa, yritysverotusasioissa mukaan lukien yritysjärjestelyissä tehtävät due diligence selvitykset sekä kansainvälisessä verotuksessa.

Toimisto: +358 40 123 9111

 

 

Sandra Aghar

Oikeusnotaari, lakimiesharjoittelija.

Sandra on immateriaalioikeudesta innostunut lakimiesharjoittelijamme.

Aikaisempaa alan työkokemusta Sandralla on kahdesta eri lakiasiaintoimistosta, joissa hän on mm. laatinut perhe- ja rikosoikeudellisia asiakirjoja sekä sovitellut tekijänoikeudellisia hyvityksiä.

Meillä Vision Law:ssa Sandran työtehtävät keskittyvät perheoikeuteen sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisiin selvitystehtäviin.

Sandra haluaa tarjota vaivattoman ja tehokkaan tavan asiakkaalle hoitaa lakiasiainpalveluita verkossa.

Toimisto: +358 40 123 9111