Vision Law

Asiantuntijat

 

Jussi Pirhonen
Asianajaja, Varatuomari Jussi on kokenut juristi, jonka visiosta parempaan asiakaskokemukseen VisionLaw on luotu. Jussi on toiminut asianajajana yli 20 vuotta ja on saanut tänä aikana rautaisen kokemuksen erilaisten lakiasioiden hoitamisesta. Jussin intohimona on ollut eityisesti madaltaa asiakkaiden kynnystä hakea asiantuntevaa lakiapua uutta teknologiaa hyödyntäen.Jussi voi autttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi sopimuksissa, kuten osakassopimuksessa, yritysksen hallinnon muissa sopimuksissa ja yritysjärjestelyissä, myyntisopimuksissa, konkurssi- ja yrityksen velkajärjestelyasioissa, tavaramerkkiasioissa sekä teknologiaoikeudessa.

Toimisto: +358 40 123 9111

jussi.pirhonen@visionlaw.fi

 

 

Anu Vuori
OTM, lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Anu on erikoistunut vahingonkorvaus- ja vakuutusoikeuteen sekä riitojen ratkaisuun sekä erityisesti sovittelumenettelyihin liittyviin kysymyksiin. Hänellä on usean vuoden kokemus vakuutusyhtiön lakimiestehtävissä, jossa hän on hoitanut monipuolisesti erilaisia tehtäviä mm. riita- ja rikosasioiden oikeudenkäyntejä, vastuu- ja liikennevahinkoja, sopimussasioita ja vakuuttamisen yleistä juridiikkaa. Anu opiskelee töiden ohella KTM-tutkintoa, pääaineenaan markkinointi. Anu työskentelee tarvittaessa myös englanniksi.

Anu voi auttaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:
Oikeudenkäynnit ja vaihtoehtoiset riidanratkaisumenettelyt, perhe- ja perintöasiat, vahingonkorvausasiat sekä yritysten vastuukysymykset ja sopimusasiat.

Toimisto: +358 40 123 9111

anu.vuori@visionlaw.fi

 

 

Miika Härkönen
Oikeustieteen maisteri

Miika on erikoistunut veroasioihin ja hänellä on käytännön työkokemusta verohallinnosta henkilö- ja konserniverotuksesta, Ernst&Young Business Tax Services –yksiköstä sekä Tax Fenix Oy asiantuntijayrityksestä, missä Miika toimii veroasiantuntijana.

Miika voi auttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi:
Kaikissa henkilöverotuksen kysymyksissä, haastavissa hakemusasioissa, kuten ennakkoratkaisuissa ja kirjallisissa ohjauksissa, yritysverotusasioissa mukaan lukien yritysjärjestelyissä tehtävät due diligence selvitykset sekä kansainvälisessä verotuksessa.

Toimisto: +358 40 123 9111

 

 

Ida-Maria Seppälä

OTM, lakimies.

Idalla on työkokemusta rikosasioihin liittyen syyttäjä- ja rikosseuraamuslaitokselta. Lisäksi Ida on toiminut myös vakuutusalalla eri työtehtävistä.

Meillä VisionLaw:ssa Ida auttaa asiakkaitamme erityisesti perheoikeuteen, työoikeuteen, rikosoikeuteen sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.