Vision Law

Asiantuntijat

Lakitoimistomme asiantuntijat auttavat sinua sekä yksityisten, että yritysten lakiasioissa. Palveluistamme löytyy laaja kattaus eri lakipuolen osa-alueilta. Kaikki asiantuntijamme tavoitat toimistomme numerosta 040 123 9111. Yhteydenotot onnistuvat myös sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai sosiaalisen median kanaviemme (Facebook, Instagram) kautta. Palvelun voi myös suoraan varata Lakikauppamme kautta.

 

Asiantuntijat Jussi Pirhonen

Jussi Pirhonen
Asianajaja, varatuomari Jussi on kokenut juristi, jonka visiosta parempaan asiakaskokemukseen koko VisionLaw on luotu. Jussi on toiminut asianajajana yli 20 vuotta ja on saanut tänä aikana rautaisen kokemuksen erilaisten lakiasioiden hoitamisesta. Jussin intohimona on ollut erityisesti madaltaa asiakkaiden kynnystä hakea asiantuntevaa lakiapua uutta teknologiaa hyödyntäen. Jussi voi autttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi sopimuksissa (esimerkiksi osakassopimukset, hallinnon muut sopimukset) yritysjärjestelyissä, myyntisopimuksissa, konkurssi- ja yrityksen velkajärjestelyasioissa, tavaramerkkiasioissa sekä teknologiaoikeudessa.

jussi.pirhonen@visionlaw.fi

 

Asiantuntijat Julia Pohjala

Julia Pohjala
OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Julialla on työkokemusta rikosasioihin liittyen syyttäjälaitoksesta, jossa hän toimi aiemmin kihlakunnansyyttäjänä. VisionLaw:ssa Julia voi auttaa rikosasioiden lisäksi esimerkiksi perhe-, työ-,  sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä riita-asioissa.

 

Asiantuntijat Miika Härkönen

Miika Härkönen
Oikeustieteen maisteri

Miika on erikoistunut veroasioihin ja hänellä on käytännön työkokemusta verohallinnosta henkilö- ja konserniverotuksesta, Ernst&Young Business Tax Services –yksiköstä sekä Tax Fenix Oy asiantuntijayrityksestä, missä Miika toimii veroasiantuntijana.

Miika voi auttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi:
Kaikissa henkilöverotuksen kysymyksissä, haastavissa hakemusasioissa, kuten ennakkoratkaisuissa ja kirjallisissa ohjauksissa, yritysverotusasioissa mukaan lukien yritysjärjestelyissä tehtävät due diligence selvitykset sekä kansainvälisessä verotuksessa.

 

 

1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)
Powered by