puh. 040 123 9111
Vision Law

Lakimies

Lakiasioiden asiantuntija palveluksessasi

Lakitoimistomme lakimiehet auttavat sinua sekä yksityisten lakiasioissa että yritysten lakiasioissa. Lakimies palveluistamme löytyy laaja kattaus eri lakipuolen osa-alueilta. Kaikki lakimiehemme tavoitat toimistomme numerosta 040 123 9111. Yhteydenotot onnistuvat myös sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai sosiaalisen median kanaviemme (Facebook, Instagram) kautta. Palvelun voi myös suoraan varata Lakikauppamme kautta.

 

Asiantuntijat Jussi Pirhonen

Jussi Pirhonen
Lakimies, varatuomari Jussi on kokenut juristi, jonka visiosta parempaan asiakaskokemukseen koko VisionLaw on luotu. Jussi on toiminut asianajajana yli 20 vuotta ja on saanut tänä aikana rautaisen kokemuksen erilaisten lakiasioiden hoitamisesta. Jussin intohimona on ollut erityisesti madaltaa asiakkaiden kynnystä hakea asiantuntevaa lakiapua uutta teknologiaa hyödyntäen. Jussi voi autttaa sinua ja yritystäsi esimerkiksi sopimuksissa (esimerkiksi osakassopimukset, hallinnon muut sopimukset) yritysjärjestelyissä, myyntisopimuksissa, konkurssi- ja yrityksen velkajärjestelyasioissa, tavaramerkkiasioissa sekä teknologiaoikeudessa.

jussi.pirhonen@visionlaw.fi


Ossi VisionLaw

Ossi Kolehmainen
OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Ossi on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja kauppatieteen kandidaatti. Ennen VisioLaw:ssa aloittamista Ossi työskenteli yritysjuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Yritysjuridiikan lisäksi Ossi avustaa erilaisissa riita- ja rikosasioissa sekä perhe- ja perintöoikeudellisissa toimeksiannoissa.

ossi.kolehmainen@visionlaw.fi

 

Olli-Pekka Isopoussu
Lakimies, OTM

Olli-Pekalla on kokemusta yritysjuridiikasta erityisesti yritysten vastuullisuusasioista sekä kestävän kehityksen juridiikasta. VisionLaw:ssa Olli-Pekka voi auttaa yritysjuridiikan lisäksi esimerkiksi perhe- ja perintöoikeudessa.

olli.isopoussu@visionlaw.fi

 

 

 

 

Johan VisionLaw

Johan Åberg trainee

Johan Åberg on VisionLaw:n trainee. Johan on toiminut aiemmin oikeudellisena neuvonantajana Projure -nimisessä yhdistyksessä. VisionLaw:ssa Johan auttaa asiakkaita heidän päivittäisissä oikeudellisissa ongelmissaan sekä koordinoi entisenä kilpaurheilijana VisionLaw urheiluoikeuspuolta.

johan@visionlaw.fi

 

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)