Vision Law

Sopimukset ja asiakirjat

Sopimukset ja asiakirjat on hyvä teettää ammattilaisella tai ainakin varmistuttaa sisällön oikeellisuus. Tämän avulla varmistat, että pystyt välttymään tulevaisuuden ongelmilta, joita voi tulla esimerkiksi virheellisen sopimustekstin takia. Virheessä sopimuksessa tai asiakirjassa yrityksesi saattaa menettää rahaa tai vähintäänkin aikaa. Autamme kaikissa sopimuksiin sekä asikirjoihin liittyvissä kysymyksissä nopeasti.

Me VisionLaw asianajotoimistossa olemme tehneet yrityksille paljon erilaisia sopimuksia sekä asiakirjoja. Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi sopimukset sekä asiakirjat nopeasti ja jopa ilman henkilökohtaista käyntiä asianajajan luona. Voimme laatia yrityksellesi räätälöidyn asiakirjan myös etänä online-palvelun avulla. Palvelussa asianajajamme laatii sinulle räätälöidyn asiakirjan verkossa ja pääset hyödyntämään sitä nopeasti. Tämä kaikki tapahtuu vielä kustannustehokkaasti.

Kauttamme hoituu esimerkiksi seuraavat sopimukset:

– osakassopimus

– johtajasopimus

– salassapitosopimus

– kilpailukieltosopimus

– sponsorisopimus

– franchise-sopimus

– työsopimus

– työsopimuksen irtisanominen

– haastehakemus

– konkurssihakemus

– yrityssaneeraushakemus

– kauppakirja

Jos listalta ei löytynyt tarvitsemaasi asiakirjaa, räätälöimme tarpeisiisi sopivan asiakirjan. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse (info@visionlaw.fi), alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numeroon 040 123 9111, niin räätälöimme sinulle sopivan asiakirjan. Annamme myös konsultaatiota liittyen erilaisiin asiakirjoihin eli voit kysyä meiltä millaista asiakirjaa tarvitset tilanteeseesi.

Voit varata asianajotoimistomme lakimiehille ajan tai tilata haluamasi sopimuksen myös Lakikaupan avulla. Tavoitat meidät myös Whatsapp -viestillä (040 123 9111) tai somekanaviemme (Facebook, Instagram) kautta.

Olemme tehneet myös vapaaseen käyttöön yleisimpiä asiakirjoja. Voit vapaasti ladata sekä hyödyntää asiakirjoja, jotka löydät Asiakirjapohjia -sivun kautta. Sivulta löytyy myös ohjeet asiakirjan hyödyntämiseen.

1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)
Powered by