Vision Law

ONLINE-NEUVOTTELU – ASIAKIRJOJEN LAADINTA VERKOSSA

Online-neuvottelussa lakimies laatii asiakkaalle personoidun asiakirjan tai sopimuksen netissä yhteisessä verkkoistunnossa. Näin säästyy aikaa ja rahaa,  kun asiakkaan ei tarvitse erikseen matkustaa lakimiehen luokse, vaan palvelun käyttämiseen riittää toimiva nettiyhteys. Palvelussa voidaan laatia mikä tahansa sopimus tai asiakirja. Asiakas voi ohjeistaa asianajajaa neuvottelun aikana ja istunnon lopputuloksena asiakas saa juridisesti pätevän asiakirjan, jonka hän voi tallentaa tai tulostaa.

Tutustu asiakirjojen ja sopimusten laadintaan verkossa alla olevasta videosta.

Varaa aika asiakirjan online-laadintaan suoraan asianajopalveluiden verkkokaupasta, Lakikaupasta. VisionLaw on aidosti virtuaalinen asianajotoimisto.

 

YRITYKSET

Olemme keskittyneet palvelemaan Startup- ja kasvuyrityksiä sekä perinteisiä PK –yrityksiä kaikissa yritysten päivittäisissä lakitarpeissa. Laadimme sopimukset ja asiakirjat, avustamme yhtiöoikeudellisissa asioissa sekä yrityksen hallinnossa. Myös riidanratkaisu sekä työoikeus on varmoissa käsissä, kun partnerina on Vison Law. Mikäli yrityksellä on talousvaikeuksia, voi yrityssaneeraus olla pelastusrengas!

Lue lisää: YRITYKSET

 

STARTUP-YRITYKSET

Startup-yritys on yleensä nuori, enintään muutaman vuoden ikäinen innovatiivisiin ideoihin perustuva kasvuhakuinen yritys, joka vasta kehittää ensimmäisiä tuotteitaan eikä yleensä tuota vielä voittoa. Startup-yrityksellä on hyvä idea, osaava tiimi ja halu laajentaa nopeasti liiketoimintaa. Startup-yrityksillä on kuitenkin perinteisiä yrityksiä suurempia haasteita saada ydinliiketoiminnan lisäksi myös yrityksen muut osa-alueet toimimaan. Vision Law on erikoistunut Startup-yritysten tukemiseen mm. lanseeraamalla StartLawTM palvelun. Tutustu palveluun sivuiltamme kohdasta PALVELUT STARTUP-YRITYKSILLE

 

YKSITYISET

Hyvä asianajaja on asiantunteva ja kuunteleva, hyvä lakimies hyödyntää myös työssään teknologiaa tarjoten näin asiakkaille palveluita asiakkaan ehdoilla. Yksityishenkilöiden lakipalvelumme pitävät sisällään ihmisten jokapäiväisten elämää koskettavien riita- ja rikosasioiden hoitamista. Olemme erikoistuneet etenkin kiinteistö- ja asuntokaupan vastuita koskeviin, esimerkiksi kosteus- ja homevauriotapauksiin, perhe- ja jäämistöoikeuteen, kuten avioero, ositus, lasten huolto- ja tapaamisriidat, perunkirjoitus, perintö, pesänselvitys, perinnönjako tai testamentti.

 

Osaaminen YhdistääTM – VisionLaw