Vision Law

Yritykset

Olemme keskittyneet palvelemaan Startup- ja kasvuyrityksiä sekä perinteisiä PK –yrityksiä kaikissa yritysten päivittäisissä lakitarpeissa. Laadimme sopimukset ja asiakirjat, avustamme yhtiöoikeudellisissa asioissa sekä yrityksen hallinnossa. Kaikille yritysasiakkaillemme takaamme vahvan kilpailuedun tarjoamalla heille edistyksellisen sopimusten hallinnan sekä vankkaan kokemukseen perustuvan liikejuridisen osaamisen. Yksinkertaisesti autamme asiakasyrityksiämme menestymään! Osaamisemme on laaja-alaista kattaen perinteisen lakimiesosaamisen lisäksi myös yrityksen johtamisen sekä rahoituksen. Haluatko asianajajan mukaan irtisanomis- tai lomautustilanteeseen, tärkeään neuvotteluun, yhtiökokoukseen tai tarkistuttamaan yrityksen sopimukset?

Palvelemme yrityksiä nopeasti ja tehokkaasti uusinta teknologiaa hyväksikäyttäen. Neuvottelut hoidamme pääosin webissä suojattua online-teknologiaa hyödyntäen tai asiakasyrityksen omissa tiloissa. Näin säästyy aikaa ja rahaa. Toki myös perinteinen malli on käytettävissänne. Asianajotoimisto Vision hoitaa myös asiakasyritystensä johdon, omistajien sekä työntekijöiden yksityiset juridiset tarpeet.

Myös riidanratkaisu sekä työoikeus on varmoissa käsissä, kun partnerina on VisonLaw asianajotoimisto. Mikäli yrityksellä on talousvaikeuksia, voi yrityssaneeraus olla pelastusrengas!

LakipakkiTM on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Yritys saa edullista kuukausimaksua vastaan “oman” lakimiehen. Lakipakki koostuu seuraavista asioista:

1. Alkukartoitus yrityksessä sekä toimialaseuranta

2. Kolme (3) tuntia juridista asiantuntijapalvelua kuukaudessa

3. Maksuton sähköpostineuvonta kyselyä seuraavan työpäivän aikana

4. Yritys voi tarjota työsuhde-etuna työntekijöille ja heidän perheenjäsenille lakipalveluista 25% alennuksen VisionLaw Asianajotoimistossa.

Kysy lisää Lakipakista toimistostamme, Lakipakki löytyy myös facebookista.

Laatu on meille tapa toimia ja noudatamme toiminnassamme ISO9001 laatustandardia. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että laatusertifioidut asiakasyrityksemme voivat luottaa siihen, että täytämme asiakkaittemme sertifikaattien sidosryhmävaatimukset.   Asiakkaan tarve on täytetty vasta, kun kaikki lupaukset on pidetty ja asiakkaan toiveet on ylitetty.

Osaaminen yhdistää – Linked by expertise®