Vision Law

Yrityssaneeraus

Yrityssaneeraus eli yrityksen velkajärjestelyn tarkoitus on tervehdyttää taloudellisissa vaikeuksissa oleva yritys. Mikäli yritystoiminta on pohjimmiltaan kannattavaa tai se on saneerattavissa kannattavaksi, voidaan velkajärjestelyllä välttää yrityksen ajautuminen konkurssiin. Mitä aikaisemmassa vaiheessa yritys lähtee ratkomaan ongelmiaan, sitä parempaan lopputulokseen päästään. Yrityssaneerausta voidaan vielä hakea jopa velkojan konkurssihakemuksen tultua vireille!

Velkajärjestelyn aikana yritys voi jatkaa toimintaansa lähes normaalisti. Menettely antaa velalliselle maksu- ja perintäsuojaa velkojia vastaan ja on näin ollen hyvä keino rauhoittaa yrityksen tilannetta. Pääsääntöisesti saneerausmenettelyn alkaminen ei myöskään vaikuta velallisen jo tekemiin sitoumuksiin.

Yrityssaneerausta haetaan käräjäoikeudelta. Asianajotoimisto Vision auttaa sinua yritysten velkajärjestelyasioissa, ota sitoumuksetta yhteyttä alla olevalla kaavakkeella niin kartoitetaan yrityksesi velkajärjestelykelpoisuus.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.