puh. 040 123 9111
Vision Law

PERHE- JA PERINTÖASIAT

Asianajotoimisto VisioniLaw:n lakimiehille perhe- ja perintöoikeudelliset asiat ovat erityisen lähellä sydäntä. Perhe- ja perintöasiat kattavat muassa perheoikeudelliset jutut, jotka koostuvat esimerkiksi avioeroasioista, joihin liittyy usein myös omaisuuden jako eli ositus. Perheoikeudellisia kysymyksiä tulee vastaan myös lasten huolto-, lasten elatus-, tapaamisoikeus- ja asumistapauksissa. Perintöoikeudellisissa asioissa autamme asiakkaitamme perunkirjoituksissa, pesänselvityksissä ja perinnönjaoissa.

Avioliitto, avoliitto, rekisteröity parisuhde.., olipa perheoikeudellinen statuksesi mikä tahansa, me autamme sinua. Avioliiton tai avoliiton päättyessä puolison kuolemaan tai avioeroon, voi eteesi tulla ennakoimattomia asioita.  Puolison menehtyessä kyseeseen tulee ositus tai omaisuuden erottelu. Osituksessa omaisuus jaetaan yleensä tasan, ellei puolisoilla ollut avioehtosopimusta. Ero tapauksissa omaisuuden jaosta voi tulla riitaa, jolloin osituksen voi tehdä oikeuden määräämä pesänjakaja. Suosittelemme tarvittaessa laatimaan avioehtosopimuksen ja testamentin, jolloin voidaan välttää paljon riitoja jo ennalta. Erityisen tärkeää perheoikeudellisten sopimusten laatiminen on uusperheille.

Lasten elatus, asuminen, tapaamisoikeus sekä huoltajuus ovat asioita, jotka vaativat lakimieheltä paitsi rautaista ammattitaitoa, myös empatia- ja sovittelukykyä. Valitessasi avustajan asianajotoimisto VisionistaLaw:sta, saat parasta apua sinulle tärkeimpien henkilöiden asioiden hoidossa. Asiantuntijamme lähestyvät tapauksia aina yksilöllisesti ja asiakkaan tilanne huomioiden. Tärkeää lapsiin liittyvissä asioissa on saavuttaa vanhempien välille järkevä ja ennen kaikkea lapsen edun mukainen sovinto. Aina sovintoon ei kuitenkaan ole mahdollista päästä, vaan lasta koskeva asia joudutaan saattamaan tuomioistuimen ratkaistavaksi tai asiantuntija-avusteiseen sovitteluun.

Kuolinpesän varoja jaettaessa tehdään useimmiten sovintojako, jolloin kaikki kuolinpesän osakkaat allekirjoittavat perinnönjakokirjan. Valitettavasti joskus osakkaiden sovinnollinen jako ei onnistu tai omaisuuden tai velkojen selvittäminen on liian työlästä. Tällöin käräjäoikeus voi määrätä pesänselvittäjän ja pesänjakajan toimittamaan perinnönjako. Kauttamme saat apua kaikkiin perinnönjakoon liittyviin kysymyksiin.

Käänny luottamuksella lakimiestemme puoleen, mikäli sinulla on perhe- ja perintöoikeudellisia kysymyksiä. Sivuiltamme kohdasta asiakirjapohjia voit myös maksutta ladata sekä hyödyntää perhe- ja perintöoikeudellisia asiakirjoja.

Tavoitat lakimiehemme sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numerosta 040 123 9111 tai sosiaalisen median kautta hyödyntämällä Facebookia tai Instagramia.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)