puh. 010 567 8808
puh. 040 123 9111
Vision Law

RIKOSASIAT

VisioninLaw:n lakimiehet ovat toimineet paitsi asianajajana, myös käräjäoikeuden tuomareina sekä syyttäjinä. Vuosikymmenten kokemuksen myötä lakimiehemme ymmärtävät erityisen hyvin erilaiset rikosasiat sekä niiden vaatimat toimet. Kokeneet lakimiehemme perehtyvät huolellisesti juuri sinun tapaukseesi ja käsittelevät jokaisen tapauksen yksilöllisesti. Ota rohkeasti yhteyttä tapauksestasi riippumatta.

Avustamme rikosasioissa sekä syytettyjä eli vastaajia, mutta myös asianomistajia eli rikoksen uhreja. Tyypilliset rikosasiat ovat esimerkiksi varkaus ja anastus, pahoinpitely, lähestymiskielto, tappo, seksuaalirikos, liikenteen vaarantaminen ja rattijuopumus, veropetos, velallisen rikos, kavallus sekä kirjanpitorikos. Rikosoikeudenkäynti jakaantuu asiaesittelyyn, todisteluun, loppupuheenvuoroihin. Rikosasian oikeudenkäynti päättyy tuomioon.

Autamme päämiehiämme rikosprosessin eri vaiheissa aina esitutkinnasta oikeuden lainvoimaiseen tuomioon saakka. Rikoksesta epäillyn edun mukaista on kääntyä VisionLaw:n puoleen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, usein jo esitutkinnan aikana. Epäillyllä on aina oikeus saada avustaja myös esitutkintaan. Kokenut asianajaja osaa tuoda syytetyn syyttömyyttä tukevia seikkoja esiin, niin esitutkinnan kuin oikeudenkäynnin aikana.

Rikoksen uhri eli asianomistaja tarvitsee avustajaa rikosasiassa erityisesti vahingonkorvausvaatimuksen esittämisessä. Rikoksen seurauksena voi aiheutua erilaista vahinkoa. Vahinko voi olla taloudellista tai esimerkiksi kipua ja särkyä. Myös rikoksen aiheuttama kärsimys voidaan korvata tietyin edellytyksin.

Useimmiten rikosasian kulut tulevat korvattavaksi valtion oikeusavusta tai vakuutuksesta. Selvitämme aina, onko päämiehemme oikeutettu oikeusapuun eli maksuttomaan oikeudenkäyntiin tai korvaako päämiehen oikeusturvavakuutus oikeudenkäyntikulut.

Kysy lisää, olemme valmiita auttamaan! Tavoitat meidät sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numerosta 040 123 9111 tai somen kautta Facebookista sekä Instagramista.

 

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)