Vision Law

VISIONLAW ASIANAJOTOIMISTO

Hyvä asianajaja on asiantunteva ja kuunteleva sekä helposti tavoitettavissa.

Perinteinen mielikuva lakimiehistä on ollut se, että lakimiehet ovat jäykkiä, kalliita, vanhoillisia ja kaavoihin kangistuneita sekä vaikeasti tavoitettavia. Me VisionLaw asianajotoimistossa mietimme, miten voisimme rikkoa tuota kansan keskuudessa olevaa pinttynyttä mielikuvaa. Aina on ollut näin mutta voisiko asiat olla tulevaisuudessa toisin? Millainen on hyvä lakimies ja asianajotoimisto?

Koska asiakas eli lakimiesten kielellä sanottuna päämies on aina tärkein, lähdimme toimiston kehittämisessä luonnollisesti liikkeelle asiakaskokemuksesta. Päätimme, että VisionLaw asianajotoimiston asiakkaiden, niin yritysasiakkaiden, kuin yksityisasiakkaidenkin täytyy saada rento ja miellyttävä asiakaskokemus. Emme korosta itseämme liian virallisella pukeutumisella tai pramealla toimistolla ja olemme aina ystävällisiä asiakkaillemme. Asiakkaan on tällöin helpompi kohdata asiantuntijamme. Toiseksi haluamme palvella asiakkaita joustavasti. Digitalisaatio on mahdollistanut paljon uusia ja asiakasystävällisiä tapoja asiantuntijatyöskentelyyn. Niinpä toimme ensimmäisenä asianajotoimistona asiakkaillemme mahdollisuuden varata aikoja neuvotteluun tai hankkia asiakirjoja lakipalveluiden verkkokaupan, Lakikaupan kautta.  Tuomalla uuden edistyksellisen tekniikan asiakkaittemme saataville mahdollistimme samalla sen, että asiakas saa tarvitsemansa lakipalvelun tai neuvonnan nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Miksi edellyttää asiakkaalta, että hän matkustaa toimistolle keskulle ruuhkaista kaupunkia, kun asiat voidaan useimmiten hoitaa etänä!

Ratkaistuamme edellä mainitut parannukset asiakaskokemukseen tulimme samalla ratkaisseeksi yhden ehkä kaikista vahvimman asianajajiin kohdistuvan ennakkoluulon, nimittäin se, että lakimiespalvelut maksavat aivan liikaa. Uusi tekniikka ja asiakasystävällinen lähestymistapa mahdollistaa sen, että VisonLaw asianajotoimisto pystyy tarjoamaan tasokkaita lakipalveluita huomattavasti edullisemmin kuin sen kilpailijat!

Asiakkaamme ovatkin jo antaneet meille kiitosta siitä, että olemme helposti lähestyttäviä ja hyvin tavoitettavissa. Esimerkiksi yritysasiakkaamme ovat kiitelleet sitä, että apu sopimuksen laatimiseen ja muokkaamiseen yhdessä juristin kanssa saatiin nettipalvelumme kautta heti, vaikka yrittäjä oli toisella puolea Suomea. Kihlaparilta taas saimme kiitosta siitä, että avioehtosopimuksen pystyi hankkimaan kätevästi ja edullisesti verkkokaupastamme ja rahaa jäi enemmän muihin häävalmisteluihin. VisionLaw ei ole perinteinen asianajotoimisto vaan uuden ajan dynaaminen lakitoimisto virtuaalisine palveluineen. Jos et ole vielä tutustunut palveluihimme niin tutustu ihmeessä sillä hyvän asianajajan löydät VisionLaw asianajotoimistosta.

 

Vision Law – Osaaminen YhdistääTM

1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)
Powered by