puh. 040 123 9111
Vision Law

Edullinen asianajaja

Hyvä ja edullinen lakimies on yhdistelmä, joka toteutuu harvoin. Asianajajat ovat lisäksi usein vaikeasti lähestyttäviä ja -tavoitettavia. Suomalaiset kuitenkin ansaitsevat parempia ja edullisempia asianajopalveluita, joten me VisionLaw asianajotoimistossa tartuimme toimeen ja lähdimme toteuttamaan uusia, nykyaikaisia lakimiespalveluita. Pitkän kehitystyön jälkeen voimme nyt tarjota suomalaisille uudenlaisia etäpalveluita lakiasioihin. Samalla loimme myös Lakikaupan eli asianajopalveluiden verkkokaupan, mistä kaikki asianajopalvelut saa nyt helposti hankittua. Hyvä ja edullinen asianajaja ei ole enää myytti, vaan todellisuutta!

 

Asianajajan keskimääräiset palkkiot vuonna 2017

Suomen asianajajaliitto on toteuttanut laajan asianajajatutkimuksen, jonka mukaan keskimääräinen asianajopalveluiden tuntihinta yksityisasiakkailla on 248,00 euroa tunnilta ja yritysasiakkailla vieläkin enemmän.  Asianajajaliiton puheenjohtaja Jarkko Ruohola toteaa edellä mainitussa tutkimuksessa seuraavasti: “Toivon, että digitalisaatio tekee palveluiden ostamisen ja myymisen jatkossa helpommaksi ja vähentää välimatkojen merkitystä”. VisionLaw asianajotoimisto on vastannut asianajajaliiton puheenjohtajan toiveeseen, edullinen ja helposti tavoitettava digiajan asianajaja on tätä päivää.

Lakipalvelut VisionLaw asianajotoimistosta

Koska olemme panostaneet digitaalisiin palveluihin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailijoihimme verrattuna noin 15% edullisempia tuntihintoja. Varaamalla palvelut verkkokaupastamme, saat lakipalvelut 25% edullisemmin kuin asianajotoimistoista keskimäärin. Suurin säästö syntyy kuitenkin asiakirjojen etätoimeksiannoissa. Esimerkiksi avioehtosopimus, testamentti, edunvalvontavaltuutus, osakassopimus sekä muut asiakirjat tulevat VisionLaw asianajotoimistossa keskimäärin noin 50% edullisemmaksi kuin muissa asianajotoimistoissa. Ainoa ero perinteiseen malliin on lisäksi se, että asiakkaan ei tarvitse tulla toimistolle, vaan asiakirja voidaan laatia missä ja milloin vain. Lakimies luo juuri sinulle personoidun asiakirjan verkossa yhteisessä online-istunnossa. Edullinen asianajaja on vihdoin totta.

Miten saan edullisia asianajopalveluita?

Hintojen vertailu on asiakkaan kannalta erittäin tärkeää, sillä lakimiesten palkkioissa on niin suuria eroja, että vertailemalla palveluita voi helposti säästää satoja euroja. VisionLaw on panostanut paljon asianajopalveluiden tuotekehitykseen, jolloin saamme jatkossa säästöjä myös toimiston sisällä. Lakimiehemme on vapautettu toimistosidonnaisuudesta, jolloin asiakirja voidaan laatia verkossa riippumatta siitä, missä asianosaiset ovat; riittää kun tarjolla on nettiyhteys. Lakimies laatii sinulle asiakirjan verkossa, jonka voit tulostaa tai tallentaa itsellesi. Ei enää matkustelua toimistolle ja turhaa jännitystä lakimiehen tapaamiseen liittyen. Edullinen asianajaja löytyy VisionLaw asianajotoimistosta.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)