puh. 040 123 9111
Vision Law

YRITYSJÄRJESTELYT

Lakitoimisto VisionLaw avustaa yrityksiä ja yrittäjiä erilaisissa yritysjärjestelyissä. Avustamamme yhtiörakenteiden muutoksissa kuten sulautumisessa, jakautumisessa, liiketoimintasiirroissa sekä osakevaihdoissa.

Yritysjärjestelyt ovat usein yrityksen ja yrittäjän kannalta merkittäviä järjestelyitä, joiden suunnittelu edellyttää paitsi oikeudellista myös liiketaloudellista osaamista. Toimivalla yhtiörakenne palvelee liiketoiminnan menestymistä ja on tärkeä osa liiketoiminnan riskienhallintaa. Yritysjärjestelyiden toteuttamisessa on tärkeää kiinnittää huomiota niiden suunnitteluun. Yhtiörakenteen muodostamiseen vaikuttavat paitsi liiketoiminnalliset seikat usein myös verotukselliset näkökulmat.

Avustamme yrityksiä ja yrittäjiä sopivan yritys- ja omistusrakenteen muokkaamisessa aina yrityksen tarpeiden ja tilanteen mukaan. Olipa kyseessä yrityksen fuusio tai jakautuminen tai osakevaihdot, voitte luottaa, että varmistamme sujuvan ja menestyksekkään toteutuksen asiantuntevan tiimimme avulla.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä – olemme täällä tukeaksemme yrityksiä ja yrittäjiä.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)