puh. 040 123 9111
Vision Law

RIIDANRATKAISU

Vaikka riitatilanteisiin ennalta varautuminen on tärkeää, riitaisuuksia ei voida liiketoiminnassakaan aina välttää. Riitaisuudet ja riidan käsittely voivat olla uhka yrityksen toiminnan jatkuvuudelle. Tämän vuoksi on tärkeää kääntyä asiantuntijan puoleen jo hyvissä ajoin. Lakitoimisto VisionLaw on erikoistunut riidanratkaisuun sovintoneuvotteluissa ja toisaalta oikeudenkäynneissä.

Yritysten välisiin erimielisyyksiin liittyy usein myös vahingonkorvausvaatimuksia. Vahinko- ja vastuuriskeihin kannattaa varautua ennakollisesti jo sopimustoiminnassa. Sopimussuhteen lisäksi yrityksen vahingonkorvausvelvollisuus voi perustua myös esimerkiksi työsuhteeseen tai rikosvastuuseen. Autamme vahingonkorvauksen perusteen ja määrän selvittämisessä, tarvittaessa yhteistyössä kunkin alan asiantuntijoiden kanssa. Avustamme vahingonkärsijää korvausvaatimuksen esittämisessä vahingon aiheuttajalle tai muulle vastuulliselle, kuten sopimuskumppanille tai vakuutusyhtiölle. Selvitämme myös, onko vastuuvakuutus käytettävissä korvausvastuun kattamiseksi ja tarvittaessa ajamme asiaasi myös oikeudessa.

Lakitoimisto VisionLaw:n riidanratkaisuun erikoistuneet lakimiehet ovat sovittelun ja oikeudenkäyntien ammattilaisia, jotka pyrkivät aina saamaan taloudellisesti hyviä tuloksia asiakkailleen. Hyvä lakimies pyrkii pitämään asiakkaansa poissa oikeudenkäynneistä ja saavuttamaan tuloksia neuvottelemalla ja sopimalla.

Sovinto edellyttää molemmin puolista tahtoa sovintoon eikä sitä siten aina pystytä saavuttamaan. Tällöin asiakkaan etu voi joissain tilanteissa vaatia ratkaisun hakemista tuomioistuimen tai välimiesoikeuden kautta. Vaikka emme voisi luvata oikeudenkäynnin lopputulosta, saat meiltä objektiivisen arvion oikeudenkäynnin mahdollisuuksista ja riskeistä. Valmistaudumme huolellisesti ja pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla prosessin etenemisestä.

Kysy lisää, olemme valmiita auttamaan!

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)