puh. 010 567 8808
puh. 040 123 9111
Vision Law

LAKIPALVELUT YRITYKSILLE

Lakiasiaintoimisto VisionLaw on keskittynyt palvelemaan startup- ja kasvuyrityksiä sekä perinteisiä PK–yrityksiä kaikissa yritysten päivittäisissä lakitarpeissa. Lakitoimistomme lakipalvelut yrityksille kattavat kaikki keskeiset liikejuridiikan osa-alueet, myös kansainvälisesti laajan verkostomme kautta. Olemme asiakkaidemme liiketoiminnan tukena yritysten elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Laadimme myös kaikki yritysten sopimukset ja asiakirjat, avustamme yhtiöoikeudellisissa asioissa sekä yrityksen hallinnossa. Teknologiaoikeus, IT-oikeus, työoikeus, riidanratkaisu mukaan lukien oikeudenkäynnit sekä työoikeus ovat varmoissa käsissä, kun lakipartnerina on VisionLaw lakitoimisto. Mikäli yrityksellä on talousvaikeuksia, voi yrityssaneeraus olla pelastusrengas.

Osaamisemme on laaja-alaista kattaen perinteisen lakimiesosaamisen lisäksi myös yrityksen johtamisen sekä rahoituksen. Haluatko asianajajan mukaan irtisanomis- tai lomautustilanteeseen, tärkeään neuvotteluun, yhtiökokoukseen tai tarkistuttamaan yrityksen sopimukset? Meidän kautta tämäkin onnistuu.

Lakitoimistomme hoitaa myös asiakasyritystensä johdon, omistajien sekä työntekijöiden yksityiset juridiset tarpeet. Eli kauttamme saat myös tarjottua lisäetua esimerkiksi työntekijöillesi.

Laatu on meille tapa toimia ja noudatamme toiminnassamme ISO9001 laatustandardia. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että laatusertifioidut asiakasyrityksemme voivat luottaa siihen, että täytämme asiakkaittemme sertifikaattien sidosryhmävaatimukset. Asiakkaan tarve on täytetty vasta, kun kaikki lupaukset on pidetty ja asiakkaan toiveet ovat ylitetty.

Osaaminen yhdistää – Linked by expertise®

Käytössämme laajat online-palvelut

Palvelemme yrityksiä nopeasti ja tehokkaasti uusinta teknologiaa hyväksikäyttäen. Neuvottelut hoidamme halutessanne myös verkossa suojattua online-teknologiaa hyödyntäen tai asiakasyrityksen omissa tiloissa. Olemme legaltech-alan uran uurtaja Suomessa – pystymme tarjoamaan siis asiakkaillemme enemmän kuin perinteinen asianajotoimisto!

Uusien teknologioiden avulla yrityksellänne säästyy aikaa sekä kustannuksia ja lakimiehen avun tavoitettavuus saa kokonaan uuden merkityksen. Toki myös perinteinen malli on käytettävissänne. Palveluvalikoimamme tuovat yritysasiakkaillemme vahvan kilpailuedun tarjoamalla heille edistyksellisen sopimusten hallinnan, helposti lähestyttävän asianajajan sekä vankkaan kokemukseen perustuvan liikejuridisen osaamisen. Lakipakki-asiakaamme saavat lisäetuja, joita ei ole totuttu lakialalla ennen näkemään. Lue lisää Lakipakki-sopimuksesta.

Tutustu asiakirjojen ja sopimusten laadintaan verkossa alla olevasta videosta:

 

Varaa aika asiakirjan online-laadintaan suoraan asianajopalveluiden verkkokaupasta, Lakikaupasta. VisionLaw on aidosti virtuaalinen asianajotoimisto.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)