Vision Law

YRITYSSANEERAUS JA YRITYKSEN VELKAJÄRJESTELY

Yrityssaneeraus ja yrityksen velkajärjestely ovat tuttuja asioita VisionLaw:n asianajajille, jotka ovat hoitaneet kymmeniä yrityssaneeraus ja yrityksen velkajärjestelyasioita. Yrityssaneerauksen tarkoitus on taloudellisissa vaikeuksissa olevan yrityksen tervehdyttäminen ja velkajärjestelyn aikaansaaminen.  Mikäli yritystoiminta on pohjimmiltaan kannattavaa tai se on saneerattavissa kannattavaksi, voidaan velkajärjestelyllä välttää yrityksen ajautuminen konkurssiin. Mitä aikaisemmassa vaiheessa yritys lähtee ratkomaan ongelmiaan, sitä parempaan lopputulokseen päästään. Yrityssaneerausta voidaan vielä hakea jopa velkojan konkurssihakemuksen tultua vireille!

Velkajärjestelyn aikana yritys voi jatkaa toimintaansa lähes normaalisti. Menettely antaa velalliselle maksu- ja perintäsuojaa velkojia vastaan. Perintä- ja maksukiellon tausta-ajatus on, että saneerausvelkojen maksu tapahtuu hallitusti ja tasapuolisesti, kun maksut tehdään oikeuden vahvistaman maksuohjelman perusteella. Pääsääntöisesti saneerausmenettelyn alkaminen ei myöskään vaikuta velallisen jo tekemiin sitoumuksiin.

Yrityssaneerausta hakee yleensä velallisyritys itse. Jos velallisen hakemusta jo ennalta puoltaa vähintään kaksi merkittävää ulkopuolista velkojaa, hakemus on yksinkertaisempi ja nopeampi. Ellei velkojien puoltoja saada, velallisen tulee liittää hakemukseensa tarkempia selvityksiä saneerauskelpoisuudestaan sekä tilintarkastajan erillinen lausunto asiasta Yrityssaneerausta haetaan käräjäoikeudelta. Olemme apunasi heti alusta lähtien velkajärjestelyasioissa. Annamme myös ohjeita mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, jos velkajärjestely alkaa olla yritykselle ajankohtaista. Ota sitoumuksetta yhteyttä alla olevalla kaavakkeella niin kartoitetaan yrityksesi velkajärjestelykelpoisuus. Saat suoraan yhteyden lakimiehiimme sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numerosta 040 123 9111. Palvelemme myös sosiaalisen median kautta Facebookissa sekä Instagramissa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)
Powered by