puh. 040 123 9111
Vision Law

Lakikauppa, lakipalveluiden verkkokauppa

Lakikauppa, lakipalveluiden verkkokauppa on VisionLaw asianajotoimiston uusi palvelu, josta yritykset ja yksityishenkilöt voivat vaivattomasti ja nopeasti ostaa tarvitsemiansa laki- ja asianajopalveluitaan. Lakikaupan käyttö on tehty asiakkaille helpoksi ja sen kautta asianajopalveluiden hankkiminen on edullista ja nopeaa. Lakikaupan avautumisen myötä kenenkään ei enää tarvitse pelätä asianajotoimistojen suuria ja ennalta-arvaamattomia laskuja

Mikä on muuttunut?

Lakiala on koettu hyvin perinteiseksi toimialaksi, mikä on käytännössä tarkoittanut hitautta ja jäykkyyttä sekä tehotonta resurssien käyttöä. Ilmassa on jo pitkään ollut kritiikkiä juristien läpinäkymätöntä hinnoittelua, tehotonta rutiinien käsittelyä ja asiakkaan tarpeiden unohtamista kohtaan. Digitalisaatio on vihdoin tarjonnut välineet luoda uusia läpinäkyvämpiä, kustannustehokkaampia sekä asiakaslähtöisempiä toimintamalleja. Lakikauppa, VisionLaw asianajotoimiston verkkokauppa lakipalveluille edustaa tätä uutta kehitystä. Olennaista on kynnyksen madaltaminen potentiaalisten asiakkaiden ja lakimiesten väliltä. Lakipalveluiden verkkokaupassa juridinen konsultaatio on älykkäillä toimintamalleilla tuotu  fyysisesti ja psyykkisesti lähemmäs asiakkaan arkea, jolloin lakimiesten asiantuntijapalvelut ovat käytettävissä aiempaa nopeammin ja matalammalla kynnyksellä.

Mitä Lakikauppa pitää sisällään?

Asianajopalveluiden verkkokaupan kautta voi vaivattomasti tilata asiakirjoja ja sopimuksia tai varata ajan puhelinneuvotteluun. Myös ajan perinteiseen neuvotteluun toimistoomme voi halutetessaan varata Lakikaupasta. Maailmalla on selkeä trendi kohti lakipalveluiden virtualisointia. Olemmekin ylpeänä, ensimmäisenä lakitoimistona, pilotoimassa palvelua, jonka avulla asiakkaillemme voidaan laatia räätälöityjä sopimuksia tai asiakirjoja netissä yhdessä kokeneen lakimiehen kanssa. Asiakas pystyy seuraamaan asiakirjan laadinnan edistymistä sekä ohjeistamaan lakimiestä prosessin aikana ja saa lopulta valmiin jurisesti pätevän dokumentin. Tämä palvelu löytyy verkkokaupasta nimellä “Asiakirjan laadinta verkossa“. Lakikaupassa voi antaa meille siis myös muita etätoimeksiantoja, jolloin laadimme asiakirjan tai sopimuksen sähköpostin välityksin. Lakikaupassa on myös  kalenteri, joka näyttää vapaat varattavissa olevat ajat.

Lakikauppa mahdollistaa sen, että asiakas voi hankkia tarvitsemiaan lakipalveluita ajasta ja paikasta riippumatta, riittää, että hänellä on toimiva nettiyhteys. Madallamme siis kynnystä saada laadukkaita lakipalveluita mutta samalla mahdollistamme asianajopalveluiden hankkimisen edulliseen hintaan. Verkkokaupastamme ostettuna jo ennestään edulliset hintamme ovat vieläkin edullisempia ja lisäksi asiakas säästää aikaa, kun hänen ei enää tarvitse matkustaa toimistolle. Tiivistäen siirrämme laki- ja asianajopalvelut kerralla nykyaikaan. Tervetuloa lakikauppaamme, jonne pääset tästä.

 

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)