puh. 040 123 9111
Vision Law

Lakipakki palvelupaketti yrityksille

Ensin eniten some-seuraajia Suomessa, tämän jälkeen koko Suomea kiertänyt Lakitupa-auto ja nyt uniikki Lakipakki palvelupaketti yrityksille.
VisionLaw lakitoimisto on muutoksen veturi!

VisionLaw lakitoimisto on koko olemassaolonsa ajan rikkonut myyttejä ja kehittänyt uusia palvelukonsepteja.
Viime vuonna yhtiö toi lakimiehen lähestyttävyyden uudelle tasolle Lakitupa-auto ideallaan, jossa lakimies palvelee asiakkaita liikkuvassa lakitoimistossa. Auto kiersi koronan hieman rauhoituttua koko kesän 2020 Suomea aina Hangosta Kilpisjärvelle. VisionLaw on myös mahdollistanut 100% etänä toteutettavat lakipalvelut jo 2 vuotta ennen koronaa.

Mikä on Lakipakki?

Nyt VisionLaw mullistaa PK-yritysten lakipalveluita uudella Lakipakki-konseptillaan. Lakipakki on palvelu, jossa yritys saa kaikki tarvitsemansa lakipalvelut kiinteään 15 euron päivähintaan. Mukana on pilvipohjainen asiakirjapankki, lakikirjasto, josta löytyy käytännönläheisiä neuvoja, VisionLaw:n omalla teknologialla toteutettu etäneuvottelu, mutta ennen kaikkea jatkuva lakimiesapu yrityksille.

”Lakipalveluiden hankinta on usein hankalaa, asiakas ei aina tiedä, miten ja koska työ etenee, kustannukset pelottavat ja yhteydenpito lakimieheen on vaikeaa.” Koska olimme jo aikaisemmin määrätietoisesti madaltaneet kynnystä kohdata lakimies, Lakipakki on luonteva jatke meidän palveluihin, kertoo VisionLaw’n toimitusjohtaja, varatuomari Jussi Pirhonen. ”Lakipakki tuo Suomen kattavimman LakiTurvan PK-yrityksille hintaan, johon ei alalla olla totuttu. Alhainen hinta on mahdollista teknologiaa hyödyntämällä ja ajattelemalla lakipalveluiden tuottamisprosessin uudelleen. Arkisen lakiavun lisäksi Lakipakki-asiakas saa kaikki yrityksen omat- ja lakisääteiset sopimukset ilman eri veloitusta. Näin Lakipakki- asiakkaat, toisin valtaosa muista yrityksistä, ovat myös valmiina muuttuviin ja yllättäviin tilanteisiin.”

VisionLaw’n digipalveluista Talouselämä uutisoi jo vuonna 2018 ”Lakistartup ajatteli juristin työ uusiksi ja aikoo maailmalle: ’Tätä tapaa ei ole muualla käytössä’” -artikkelissaan.

Lakitupa-autosta on vuonna 2020 uutisoitu laajasti mm. Kauppalehti, MarMai, Ilkka, Vaasa Insider, Advokaatti.

VisionLaw’n perustaja, varatuomari Jussi Pirhosella on yli 20 vuotta asianajokokemusta. Hän on perustanut ensimmäisen asianajotoimistonsa vuonna 2005. Vuonna 2017 hän siirtyi pois perustamastaan toimistosta, joka oli kasvanut suurimpien tamperelaisten toimistojen joukkoon – hän halusi perustaa uudella tavalla toimivan VisionLaw’n. Lisäksi hän on toiminut kahden teknologiayrityksen johdossa, ja hänen erikoisosaamiseenlukeutuvat Startupit, PK-yritysten lakiasiat, sopimukset sekä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden juridiikka. VisionLaw’n toimisto sijaitsee Tampereen keskustassa, ja yhtiöllä on toimitilat myös Helsingissä, Vaasassa ja Seinäjoella. Yritys palvelee asiakkaita ympäri Suomen myös Lakitupa-autolla.

Mikä on Lakipakki palvelupaketti yrityksille, kysy lisää:
Toimitusjohtaja Jussi Pirhonen, Puh. 0400923905/etunimi.sukunimi(ät)visionlaw.fi

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)