puh. 040 123 9111
Vision Law

Lakipalveluita edullisemmin

VisionLaw asianajotoimisto tarjoaa kaikille Some-kanaviemme tykkääjille ja seuraajille 25% alennuksen normaaleista palkkioistamme. Alennuksen saavat yksityishenkilöt kaikkiin asioihin ja riittää, kun mainitset asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Saman alennuksen saavat LakipakkiTM yritysten työntekijät ja yhteistyökumppaniemme, kuten liikuntakeskukset ja urheiluseurat, jäsenet. VisionLaw digitaaliset palvelut mahdollistavat vieläkin edullisemmat lakimiespalvelut ja ne saat kätevästi tilattua lakipalveluiden verkkokaupasta, Lakikaupasta. Kun haluat laadukkaita lakipalveluita edullisemmin, valintasi on VisionLaw asianajotoimisto.

Viime hetken ajat

Uutuutena voit nyt varata VisionLaw asianajotoimiston lakimiehelle todella edullisia viime hetken aikoja hintaan 50,00 euroa. Viime hetken aikoja on tarjolla rajoitetusti aina vain seuraavalle päivälle. Seuraamalla viime hetken aikojen varauskalenteria voit saada lakimiesapua nopeasti ja todella edullisesti. Viime hetken ajat ovat varattavissa vain Lakikaupasta kohdasta “viime hetken ajat”. Infoamme vapautuneista ajoista myös Facebookissa, joten kannattaa seurata aktiivisesti myös Facebook -sivuamme.

Lakipalvelut VisionLaw asianajotoimistosta

Koska olemme panostaneet digitaalisiin palveluihin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lakipalveluita kilpailijoitamme huomattavasti edullisemmin. Facebook tykkääjät, yhteistyötahomme, viime hetken aikojen käyttäjät ja etätoimeksiannot tuovat kuitenkin vieläkin suurempia säästöjä asiakkaillemme. Esimerkiksi etätoimeksiannossa edullisen hinnan lisäksi ainoa ero perinteiseen malliin on se, että asiakkaan ei tarvitse tulla toimistolle, vaan asiakirja voidaan laatia missä ja milloin vain. Lakimies luo juuri sinulle personoidun asiakirjan verkossa yhteisessä online-istunnossa tai sähköpostin välityksellä. VisionLaw asianajotoimistosta saa lakipalveluita edullisemmin laadusta tinkimättä.

Miten saan lakipalveluita edullisemmin?

Hintojen vertailu on asiakkaan kannalta erittäin tärkeää, sillä lakimiesten palkkioissa on suuria eroja. Asianajajatutkimuksen mukaan keskimääräinen asianajopalveluiden tuntihinta yksityishenkilöille on 248,00 euroa tunnilta. VisionLaw on panostanut paljon asianajopalveluiden tuotekehitykseen, jotenka pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lakipalveluita muita edullisemmin. Lakimiehemme on vapautettu toimistosidonnaisuudesta ja mikä tahansa asiakirja voidaan laatia verkossa riippumatta siitä, missä asianosaiset ovat. Ei enää matkustelua toimistolle ja turhaa jännitystä lakimiehen tapaamiseen liittyen. VisionLaw asianajotoimistosta löydät edullisen ja ystävällisen lakimiehen.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)