puh. 010 567 8808
puh. 040 123 9111
Vision Law

Maksuttomia asiakirjamalleja

Kaikki tarvitsevat joskus hyviä asiakirjamalleja. Netti on täynnä erilaisia malliasiakirjoja mutta miten voit olla varma, että asiakirjamalli on hyvä ja sopii sinun tapaukseen? Me VisionLaw asianajotoimistolla olemme päättäneet laittaa itse käyttämiämme asiakirjamalleja ilmaiseksi jakoon, jotta kaikki hyvää malliasiakirjaa tarvitsevat voivat niitä helposti saada. Asiakirjapohjat on kokeneiden asianajajien päivittäin käyttämiä sekä käytännön lakimiestyössä hyviksi havaittuja. Maksuttomia asiakirjamalleja voi ladata VisionLaw kotisivuilta kohdasta “asiakirjapohjia“.

Voit käyttää maksuttomia asiakirjamalleja turvallisin mielin, koska asiakirjoissa on aina mukana kokeneen asianajajan laatima ohjeistus. Mikäli sinua kuitenkin epäilyttää asiakirjan käyttö, voit kysyä lakimiehiltämme maksutta asiakirjan soveltuvuutta omaan tapaukseesi sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella. Jos haluat, että lakimies laatii juuri sinulle räätälöidyn listalla olevan tai minkä tahansa muun asiakirjan, varaa aika verkkokaupastamme, jonne pääset tästä linkistä.

Mitä maksuttomia asiakirjamalleja sivuiltamme löytyy?

Tarvitsetko avioehtosopimuspohjan vai testamentin vai kenties molemmat? Ei huolta, molemmat asiakirjat löytyvät ohjeineen asiakirjojemme joukosta. Avioehtosopimus sisältää myös sopimuksen rekisteröintiohjeet ja testamentti tärkeää tietoa testamentin muotomääräyksistä, joita tulee huolellisesti noudattaa. Jos haluat lahjoittaa omaisuutta, on oikeustoimesta hyvä laatia kirjallinen lahjakirja. Myös kauppakirjasta on aina hyvä laatia kirjallinen asiakirja. Lahjakirja ja kauppakirja löytyvät asiakirjamalleista.

Voinko myydä asuntoni itse?

Niin osakehuoneiston kuin kiinteistön voi myydä ilman kiinteistönvälittäjää. Tällöin voi säästää huomattavan summan rahaa sillä välittäjien palkkiot ovat usein tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja. Sivuillamme olevaa mallipohjaa voi käyttää soveltuvilta osin yksityishenkilöiden välisessä asuinhuoneiston kaupassa. Kauppakirja ei sovellu kiinteistöjen kauppaan tai elinkeinonharjoittajan ja yksityishenkilön väliseen kauppaan. Käytetyn asunto-osakkeen kauppaa säätelee asuntokauppalaki. Mikäli tarvitset apua asunnon kaupan juridiikassa tai asiakirjoissa, ota yhteyttä toimistoomme.

Lisää ilmaisia asiakirjamalleja

Sivuiltamme löytyy myös mm. edunvalvontavaltuutus, elinluovutustahto, valtakirja, haastehakemus, jolla voi velkoa riidatonta saamista, asunnon vuokrasopimus sekä vuokrasopimuksen irtisanominen. Kaikki malliasiakirjat sisältävät asianajajan laatimat ohjeet. Lisäämme sivuillemme koko ajan uusia maksuttomia asiakirjoja, jotta suomalaisten ei tarvitse maksaa saadakseen yksinkertaisia dokumentteja.

Miten saan lakimiehen apua asiakirja laadintaan

Mikäli haluat varmistaa käyttämäsi asiakirjan oikeellisuuden ja soveltumisen juuri sinun tapaukseen, suosittelemme asian tarkistuttamista VisionLaw lakimiehillä. Voit kysyä lakimiehiltämme maksutta asiakirjan soveltuvuutta omaan tapaukseen esimerkiksi sähköpostilla. VisionLaw tarjoaa myös asiakirjan laadinta-apua verkossa, jolloin lakimies laatii asiakirjan sinulle netissä. Saat vain linkin yhteiseen netti-istuntoon lakimiehen kanssa ja pian sinulla jo onkin lakimiehen laatima asiakirja! Tutustu alan uusimpaan innovaatioon ja tilaa asiakirjan laadinta verkossa lakikaupastamme.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)