puh. 040 123 9111
Vision Law

Sopimukset ja asiakirjat verkossa

VisionLaw on ensimmäisenä asianajotoimistona Suomessa ottanut käyttöön uuden Online-palvelun, jossa voidaan laatia kaikki sopimukset ja asiakirjat verkossa etänä asiakkaan ja asianajajan reaaliaikasena vuorovaikutuksena. Virtuaalisessa palvelussa  asianajopalvelut ovat aidosti saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiakirja tai sopimus valmistuu reaaliaikaisesti asiakkaan ja lakimiehen yhteisessä netti-istunnossa. Kyse ei ole mistään esitäytetystä- tai puolivalmiista lomakeesta tai asiakirjan sähköpostitilauksesta, vaan perinteisestä ja uniikista lakimiehen asiakkaalle laatimasta asiakirjasta. Asiakas liittyy istuntoon kätevästi juristin lähettämällä sähköpostilinkillä ja tämän jälkeen voidaan yhdessä aloittaa asiakirjan tekeminen. Lakimies laatii siis sopimuksen aivan kuten perinteisessäkin mallissa tosin sillä erotuksella, että asiakas ei ole henkilökohtaisesti asianajotoimistossa vaan kotonaan, työpaikallaan tai vaikkapa toisella puolen maailmaa! Istunnon aikana asiakas ohjeistaa lakimiestä palvelussa olevalla chat-toiminnallisuudella. Myöhemmin palveluun liitetään myös video-ominaisuus.

Asiakkaan ei enää tarvitse mennä henkilökohtaisesti asianajotoimistoon saadakseen lakimiehen laatiman asiakirjan tai sopimuksen. Toisin kuin muissa nettipalveluissa, käyttämässämme palvelussa lakimies on reaaliaikaisesti läsnä ja asiakirja voidaan työstää saman tien valmiiksi. Virtuaaliasianajajan käyttöönotto ja käyttö on helppoa ja sen tietoturva on pankkitasoa. Jos sinä haluat säästää aikaa ja kustannuksia ja hoitaa myös lakiasiat digitaalisesti, valitse Asianajotoimisto VisionLaw:n virtuaaliasianajaja.

Alla olevalla lomakkeella voi kysyä lisää virtuaaliasianajaja palvelusta eli sopimusten ja asiakirjojen laatimisesta etänä, tiedustella online-asiakirjojen hintoja sekä varata ajan asiakirjan laadintaan.

Online sopimus

Lomakkeella voi antaa esitiedot ja varata ajan virtuaaliseen sopimuksen laadintaan yhdessä asianajajan kanssa.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)