puh. 040 123 9111
Vision Law

Yritysten lakiasiat ja asianajaja

Yrityksiltä vaadittavat asiakirjat ja velvoitteet Suomessa ovat moninaiset. Pieni yritys ei aina välttämättä tarvitse lakimiehen konsultointia saattaakseen asiakirjansa ja lainsäändännöstä johdetut velvoitteensa kuntoon. Internetissä on tätä nykyä tarjolla paljon tietoa ja sopimuspohjia, joilla pääsee jo pitkälle. Mielenkiintoisia uusia palveluita on myös ilmaantunut helpottamaan yritysten ja yksityisten lakiasioiden hoitoa. Yksi tällainen on Nettisopimus -palvelu, jossa yksinkertaisten asiakirjojen laatiminen käy helposti ja nopeasti. Yritysten lakiasiat voi hoitaa alkuun myös ilman omaa asianajajaa.

Usein yriyksissä on kuitenkin tilanne, jossa vaadittavien lakisääteisten velvoitteiden ja asiakirjojen määrä on niin suuri, ettei yrittäjä yksinkertaisesti selviä tästä byrokratiaviidakosta. Kuinka monessa yrityksessä ollaan tietoisia työehtosopimusten yleissitovuuden-, työaikakirjanpidon- tai työntekijöiden perehdyttämissuunnitelman vaatimuksista? Onko yrityksessä laadittu työsuojelun toimintaohjelma, pelastussuunnitelma ja tasa-arvosuunnitelma?

Yritykset käsittelevät työntekijöiden henkilötietoja. Rekisteriseloste on lakisääteinen asiakirja, joka täytyy olla laadittuna ja jokaisen saatavilla kaikissa yrityksissä, jotka käsittelevät henkilötietoja!

Kuulostaako hankalalta? Yrityksen sopimukset ja lakisääteiset asiakirjat hoituvat kuntoon helpommin kuin aavistatkaan, Asianajotoimisto Vision Oy:n maksuttoman tarvekartoituksen jälkeen kerromme sinulle, mitä asiakirjoja tulisi laatia, jotta yrittäjä voi nukkua yönsä rauhassa!

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)