Vision Law

LAKIPAKKI  Lakipakki

LakipakkiTM on VisionLaw asianajotoimiston kehittämä palvelu yrityksen lakitarpeisiin. Lakipakki on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Yritys saa edullista kuukausimaksua vastaan “oman” lakimiehen, jonka puoleen yritys voi kääntyä kaikissa lakiasioissa. Kokeneet lakimiehemme osaavat auttaa yrityksesi erilaisissa ongelmissa ja verkostomme kautta löydämme aina oikean alan osaajaan huolehtimaan ongelmistasi. Lakipakki on suunniteltu erilaisten yritysten käyttöön ja se räätälöidään aina asiakasyritykselle sopivaksi. Lakipakki koostuu vähintäänkin seuraavista asioista:

1. Yrityksen sekä toimialan alkukartoitus lakiteknisessä mielessä

2. Kolme (3) tuntia juridista asiantuntijapalvelua kuukaudessa

3. Maksuton sähköpostineuvonta kyselyä seuraavan työpäivän aikana

4. Yritys voi tarjota työsuhde-etuna työntekijöille ja heidän perheenjäsenille lakipalveluista 25% alennuksen VisionLaw asianajotoimistossa.

Lakipakin avulla voit hoitaa kaikki yrityksesi lakiasiat kerralla kuntoon edullisesti ja helposti. Kysy lisää Lakipakista toimistostamme. Yhteydenotto onnistuu helposti alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla tai puhelimitse numerosta 040 123 9111. Lakipakki löytyy myös Facebookista. VisionLaw on asianajotoimisto Tampereelta, mutta toimimme koko Suomen laajuisesti laajojen digitaalisten palveluidemme ansiosta. Tämä mahdollistaa auttamisen missä ja milloin tahansa netin välityksellä. Lisätietoa online-palveluistamme saat lakimiehiltämme.

Laatu on meille VisionLaw:ssa tapa toimia ja noudatamme toiminnassamme ISO9001 laatustandardia. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että laatusertifioidut asiakasyrityksemme voivat luottaa siihen, että täytämme asiakkaittemme sertifikaattien sidosryhmävaatimukset. Asiakkaan tarve on täytetty vasta, kun kaikki lupaukset on pidetty ja asiakkaan toiveet ovat ylitetty. Tämä on kaiken palvelumme perusta.

Osaaminen yhdistää – Linked by expertise®

1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)
Powered by