puh. 040 123 9111
Vision Law

Lakipalvelut yksityisille

Hyvä lakimies on asiantunteva, jämäkkä, kuunteleva ja vakuuttava puhuja. Nämä ehdot täyttävän lakimiehen löydät VisionLaw:n lakioimistosta. Tarjoamme monipuoliset lakipalvelut yksityisille. Yksityishenkilöiden lakipalvelumme pitävät sisällään ihmisten jokapäiväiseen elämään liittyvien tilanteiden hoitamisen, mutta myös hankalien ja monimutkaisempien asioiden hoitamista sekä ratkaisua. Olemme erikoistuneet etenkin kiinteistö- ja asuntokaupan vastuita koskeviin tilanteisiin sekä vahingonkorvausasioihin.

OIKEUDENKÄYNTI  JA LAKIMIES

Riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse sovittelemalla, mutta aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Avustamme oikeudenkäynneissä ja riitojenratkaisussa, niin yksityisiä kuin yrityksiä. Suurin osa yksityisten oikeudenkäynneistä koskee asuntokauppariitoja, esimerkiksi home- tai kosteusongelmaa tai radonin esiintymistä.

LAKIKAUPPA

Olemme tehneet lakiasioiden hoitamisen asiakkaillemme helpoksi ja samalla madalsimme kynnystä hoitaa aina tarvittavat ja mieltä painavat asiat kuntoon. Lakikauppa on asianajopalveluiden uusi verkkokauppa. Sieltä saat varattua etätoimeksiantoja, kuten sähköpostitse tapahtuvia asiakirjojen ja sopimusten laadintaa, asiakirjan laadinnan verkossa yhdessä kokeneen lakimiehen kanssa tai puhelinneuvottelun. Toki ajanvaraus toimistollemmekin onnistuu Lakikaupan kautta. Ei enää turhia käyntejä lakitoimistossa, hoida asiasi Lakikaupan kautta ja säästät aikaa sekä rahaa.

Meille on aina tärkeintä asiakkaittemme tyytyväisyys meiltä saamaansa palveluun ja siksi palvelemmekin asiakkaita muita lakitoimistoja paremmin ja digiajan mahdollistavia uusia työtapoja hyödyntäen.

Seuraa meitä somessa, Facebook sekä Instagram.

 

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)