puh. 040 123 9111
Vision Law

STARTUP-YRITYKSET

VisionLaw Lakitoimisto on startup-yritysten kokonaisvaltainen lakikumppani. Startup-yritykset ovat yleensä nuoria, enintään muutaman vuoden ikäisiä innovatiivisiin ideoihin perustuvia kasvuhakuisia yrityksiä. Startupeilla on yleensä vasta kehitteillä ensimmäinen tuotte tai palvelu eikä yritys yleensä tuota vielä voittoa. Toiminnan perustuksena on hyvä idea, osaava tiimi ja halu laajentaa nopeasti liiketoimintaa. Startup-yrityksillä on kuitenkin perinteisiä yrityksiä suurempia haasteita saada ydinliiketoiminnan lisäksi myös yrityksen muut osa-alueet toimimaan.

Asianajotoimisto Visionin vuonna 2018 lanseeraama StartLawTM-palvelu on aivan uutta alalla. Ensimmäistä kertaa startup-yritys saa kokonaisvaltaisen kattava lakituen juuri silloin, kun se sitä eniten tarvitsee ilman, että yrityksen tarvitsee huolestua lakimiesten korkeista palkkioista. Pakettimme hinnoittelu sovitaan etukäteen ja näin ollen sinulle ei tule yllätyksenä mikä on paketin kokonaiskustannus. Pakettimme kattaa kaikki mitä yritys tarvitsee perustamiseen sekä kasvamiseen.

StartLawTM paketti koostuu seuraavista osista:

  • Yrityksen perustaminen ja siihen kuuluvat neuvottelut
  • Osakassopimukset, johtajasopimukset, kilpailukieltosopimukset ja työsopimukset
  • Muut sopimukset eri sidosryhmiin
  • Advisory Board jäsenyys
  • Siemenvaiheen rahoitus sekä väylä isompiin pääomasijoituksiin
  • Hallituksen jäsenyys rahoituksen alla oleviin startup-yrityksiin
  • Tekes, ELY, Finnvera asioissa konsultointi
  • Sopimushinnat ketterään digitaaliseen ohjelmistotaloon, taloushallintotoimistoon sekä markkinointiviestintätoimistoon.

Mahdollistamme liiketoiminnan kasvun ennakoimalla riskit. Meidät valinnut yritys on askeleen edellä toimialansa muita yrityksiä! Ota yhteyttä VisionLaw Lakitoimistoon, niin tulemme rinnallenne tukemaan liiketoimintaanne. Yhteydenotto onnistuu helpoiten alla olevalla yhdeydenottolomakkeella, puhelimella numerosta 040 123 9111 tai sosiaalisen median kanaviemme kautta (Facebook, Instagram).

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)