puh. 040 123 9111
Vision Law

TYÖSUHDEASIAT

Suurin osa meistä on työsuhteessa ainakin jossain vaiheessa elämää. Työsuhteessa olevat osapuolet ovat hyvin eri asemassa ja tämän takia työsuhde on yksi säännellymmistä aloista. Työsuhteita säätelevät monet eri lait sekä asetukset. Oman haasteensa tuovat myös eri alojen työehtosopimukset sekä työsuojeluviranomaiset. Työsuhteessa syntyy usein ristiriitoja ja epäselvyyksiä osapuolten oikeuksista sekä velvollisuuksista. Yleisimmät työsuhdeasiat, joissa hyvää lakimiestä tarvitaan syntyvät erilaisissa riitatilenteissa. Näitä tapauksia ovat esimerkiksi irtisanomiset ja työsopimusten purut, varoitusten antaminen, työsyrjintä- ja tasa-arvoasiat, työsopimusten ja työehtosopimusten tulkinnat sekä palkkasaataviin perustuvat riidat.

Työoikeuteen liittyy paljon pakottavaa oikeutta esimerkiksi määräaikojen muodossa. Työntekijällä on työsuhteen päättymisen jälkeen kaksi vuotta aikaa vaatia työnantajalta työntekijälle kuuluvat työsuhdesaatavat. Työsuhteen päätyttyä päättyy myös palkanmaksukausi. Työsuhteesta johtuvan saatavan suorituksen viivästyessä työntekijällä on oikeus saada korkolain tarkoitetun viivästyskoron lisäksi täysi palkka odotuspäiviltä, enintään kuitenkin kuudelta kalenteripäivältä. Tässä on vain pari esimerkkiä työoikeuden monista absoluuttisista määräajoista. Kokeneet lakimiehemme osaavat auttaa erilaisissa tapauksissa.

Asianajotoimisto VisionLaw avustaa työntekijöitä kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä luottamuksellisesti ja tinkimättömästi vuosikymmenten kokemuksella. Asianajotoimistomme avustaa ja neuvoo työsuhdeasioissa Tampereella ja Pirkanmaalla toimistossamme sekä koko Suomessa online-palveluamme hyödyntäen. Autamme myös yrityksiä laajasti erilaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä. Palvelumme saat varattua suoraan Lakikauppamme kautta.

Tavoitat lakimiehemme suoraan sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numerosta 040 123 9111 sekä sosiaalisen median kanaviemme kautta (Facebook, Instagram).

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)