puh. 040 123 9111
Vision Law

Lakipalvelut etänä

Asianajotoimisto Vision on koko toimintansa ajan panostanut laadukkaiden etäpalveluiden kehittämiseen. Olemme tarjonneet kaikki lakipalvelut etänä jo paljon ennen koronakriisiä. Helposti lähestyttävä VisionLaw asianajotoimiston asiakkaat ovat saaneet palveluita etänä Lakikaupan eli lakipalveluiden verkkokaupan kautta jo vuosia.

Miten saan lakiapua?

Asianajaja laatii sinulle asiakirjat ja dokumentit yhteisessä verkkoistunnossa Nettikokous.fi -palvelun kautta. Kommunikointi hoituu chat, ääni ja videoyhteydellä. Lakimies tekee juuri sinulle personoidun asiakirjan, helposti, nopeasti ja edullisesti. Kun asiakirja on valmis, se on tuossa tuokiossa sähköpostissasi. Mikäli haluat, voit toki pyytää lakimiestä laatimaan haluamasi asiakirjan etänä sähköpostilla. Jos taas haluat neuvotella etänä, kysyä mielipidettä jostakin sopimuksesta tai keskustella vaikka oikeudenkäynnistä, hoituu sekin kätevästi etänä VisionLaw lakimiesten kanssa. Olemme tehneet kaiken sinulle todella helpoksi. Ensin varaat ajan Lakikaupasta, varattuna aikana klikkaat saamaasi linkkiä ja näin pääset etäneuvotteluun lakimiehen kanssa.

Mitkä  lakipalvelut tarjoamme etänä?

VisionLaw asianajotoimisto laatii etänä asiakirjoja yksityisille sekä sopimuksia yrityksille. Kun haluat lakiapua etänä, mene Lakikauppaamme ja varaa haluamasi palvelu. Perhe- ja perintöoikeudellisia asiakirjoja, kuten avioehtosopimus, testamentti, perukirja, perinnönjakosopimus, edunvalvontavaltuutus, ositus ja ositussopimus, avioerohakemus, laadimme lähes päivittäin. Muiden asiakirjojen, kuten vaikka haastehakemus, reklamaatio asuntokauppaan, vastine oikeudelle, vastine riita-asiaan, valtakirja, työsopimus, vahingonkorvausvaatimus, laatiminen etänä käy myös käden käänteessä. Mikäli sinulla on rikosoikeudenkäynti ja olet joko syytetty eli vastaaja tai asianomistaja tai haet lähestymiskieltoa, voidaan koko prosessi hoitaa etänä. Etäpalvelussa voidaan, paitsi laatia, myös jakaa asiakirjoja, jolloin lakimies voi tutustua esimerkiksi haastehakemukseen. Mikäli haet oikeusapua eli maksutonta oikeudenkäyntiä, hoituu sekin etäpalvelumme kautta. Koronakriisin aikana myös oikeudenkäyntejä on siirretty etäoikeudenkäynneiksi.

Saanko lakipalvelut etänä yrityksen asioihin?

Vastaus on KYLLÄ! VisionLaw on jo pitemmän aikaa palvelut yritysasiakkaita myös etänä. Asiakirjan tai sopimuksen tarve voi tulla yritykselle nopeastikin, silloin vaan heti yhteys meihin ja näin yritys saa tarvitsemansa sopimuksen, jopa samana päivänä. Nettikokous.fi -palvelun kautta pystymme tarjoamaan kokeneen yritysjuristin avuksi vaikkapa kokoukseen tai sopimusneuvotteluun. Yrityksille olemme laatineet esimerkiksi seuraavia asiakirjoja ja sopimuksia: työsopimus, lomautusilmoitus, ELY-tukien hakemus, konkurssihakemus, yrityssaneeraushakemus, osakassopimus, johtajasopimus, kilpailukieltosopimus, lisenssisopimus, alihankintasopimus, yhteistoimintasopimus, vahingonkorvausvaatimus, kauppasopimus, kauppakirja.

Mikä on tehnyt VisionLaw asianajotoimistosta Suomen *seuratuimman ja tykätyimmän asianajotoimiston?

Kehitimme kattavat etäpalvelut ensimmäisenä lakitoimistona, koska halusimme tuottaa asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan lakipalveluita nopeasti sekä ajasta ja paikasta riippumatta. Miksi edellyttää asiakkaalta, että hän matkustaa toimistolle keskelle ruuhkaista kaupunkia, kun asiat voidaan hoitaa myös etänä? Tämä oli oivalluksemme ydin jo ennen koronakriisiä.

Uusi tekniikka ja helppo lähestyttävyys mahdollistaa samalla sen, että VisonLaw asianajotoimisto pystyy tarjoamaan tasokkaat lakipalvelut etänä kilpailijoitamme edullisemmin. Olemme läsnä ja tavoitettavissa myös Instagramissa ja Facebookissa, joissa meillä on *Suomen suurin yhteisö. Meihin saa helposti yhteyden myös Whatsup ja Messenger sovelluksella Facebookin kautta. Eikä tässä vielä kaikki, meillä on tulossa myös Laki-aplikaatio, joka entisestään helpottaa tavoitettavuutta. VisionLaw ei ole perinteinen asianajotoimisto, vaan uuden ajan asianajotoimisto kattavine etäpalveluineen. Mikäli et ole vielä tutustunut palveluihimme, niin tutustu ihmeessä, sillä hyvän asianajajan löydät VisionLaw asianajotoimistosta. Ajan voit varata suoraan Lakikaupasta, sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteella info@visionlaw.fi.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)