puh. 040 123 9111
Vision Law

TEKNOLOGIA- JA IT-OIKEUS

Asianajotoimisto VisionLaw on yritysten luotettava kumppani teknologiaoikeuden ja informaatioteknologian alalla. Hallitsemme erityisen hyvin IT-oikeuden juridiikan. Teknologia- ja IT-oikeus on lakimiehillemme tuttua ei pelkästään asianajajan näkökulmasta, vaan myös useiden liikeyritysten asiantuntijatehtävistä. Vahva osaamisemme IT-oikeudessa kattaa muun muassa:

– Osakas- ja kilpailukieltosopimukset

– Salassapitosopimukset (NDA agreement)

– Työsopimukset ja toimitusjohtajasopimukset

– Internetoikeuden ja sosiaalisen median lainsäädännön

– Bioteknologiaan liittyvät asiat

– IT -palveluiden hankintasopimukset

– Tuotekehitys- ja teknologian siirtosopimukset

– Valmistus- ja alihankintasopimukset

– Lisenssisopimukset ja jälleenmyyntisopimukset

IT -teknologiaa koskeva lainsäädäntö on tavanomaisesti jäljessä teknologian kehitystä, mikä tarkoittaa sitä, että IT- ja teknologia-asioita hoitavalta lakimieheltä edellytetään oikeudenalojen ylittävää osaamista ja ymmärrystä liiketoiminnasta. Lakimiehemme ovat tässä edelläkävijöitä vahvan teknologiaosaamisensa ansiosta. Pidämme itsemme kartalla ja pysymme ajantasalla.

Liikeyritysten aineeton pääoma on usein aivan liiketoiminnan keskiössä. Esimerkkeinä käyvät vaikkapa internetin verkkotunnukset eli domainit, tavaramerkit sekä liike- ja ammattisalaisuudet. Nämä on tärkeää suojata ja pitää sitä kautta kiinni omista kilpailueduistaan.

VisonLaw teknologiapalveluihin kuuluvat myös tietosuojakysymykset sekä kokonaisvaltainen konsultointi IT- ja teknologiaoikeudessa. Yhdessä varmistamme, että yrityksen palvelu vastaa voimassaolevaa lainsäädäntöä ja että yrityksesi IT sopimukset ovat asianmukaisessa kunnossa. Autamme esimerkiksi tietosuoja-asetuksiin liittyvissä kysymyksissä. GDPR -asetus tulo on muuttanut tietosuoja-asiat entistä suurempaan keskiöön ja siksi yrityksen on pideättävä entistä tarkemmin huolta omista tietoturva-asioista. Asianajotoimistomme osaa auttaa sinua erilaisissa tietosuojakysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä lakimiehiimme alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numeroon 040 123 9111. Tavoitat meidät myös sosiaalisen median kautta (Facebook, Instagram).

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)