puh. 040 123 9111
Vision Law

VisionLaw Sports TM

VisionLaw Sports TM on syntynyt intohimosta urheiluun ja urheilun piirissä toimivien ihmisten auttamiseen. VisionLaw Sports on urheiluseurojen tarpeisiin ja heidän arjen sujuvoittamiseen yhdessä urheiluväen kanssa kehitetty kokonaisvaltainen palvelukonsepti. VisionLaw Sportsissa urheiluoikeus on kaiken keskiössä.

Urheiluoikeus – VisionLaw Sports

 

VisionLaw Sports palvelukonsepti

  • Auttaa seuroja kehittämään toimintatapojaan entistä toimivimmiksi ja kestävimmiksi lisäämällä seuratoimijoiden omaa osaamista ja asiantuntemusta. Haluamme mahdollistaa seuratoimijoiden itsensä kehittämisen ja sitä kautta ammattilaisena kasvamisen. Urheiluoikeus on isossa osassa urheiluseuroissa ja tämän takia asioiden hallitseminen on erityisen tärkeätä.
  • Tarjoaa ammattitaitoisen lakimiestuen kaikkiin ongelmiin sekä ehkäisee ennakolta ristiriitojen syntymistä varmistaen seuran menettelytapojen oikeellisuuden. Esimerkiksi mahdolliset irtisanomistilanteet tai sopimuksiin liittyvät ristiriidat.
  • Edistää seuran kasvamisessa. Urheilijoista, harrastajista, yhteistyökumppaneista, työntekijöistä ja vapaaehtoisista osaavasti huolehtiva seura sitouttaa ja houkuttelee mukaansa uusia jäseniä ja toimijoita. Autamme esimerkiksi vapaaehtoisten kanssa toimiessa huomioon otettavista asioista.

VisionLaw Sports on suunniteltu urheiluseurojen tarpeet ja etu mielessämme. Omaamme itse laajan kokemuksen urheilun parissa toimimisesta ja olemme nähneet läheltä millaisia haasteita urheiluseurat kohtaavat. Näitä haasteita varten halusimme kehittää räätälöidyn tuotteen, joka on erittäin matalan kynnyksen palvelu. Palvelupaketti räätälöidään seuran oman tarpeen mukaan. Autamme myös mielellämme seurojen lisäksi urheiluliittoja.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja räätälöimme juuri sinun seurallesi sopivan kokonaisuuden. Tavoitat asianajajamme sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numerosta 040 123 9111 tai sosiaalisen median kautta (Facebook, Instagram)

Haluamme olla tekemässä seurastanne entistä parempaa paikkaa urheilla, harrastaa ja viihtyä.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)