puh. 040 123 9111
Vision Law

YHTIÖOIKEUS JA YRITYSJÄRJESTELYT

Yrityksen neuvonantajalta vaaditaan juridiikan lisäksi myös liiketalouden osaamista. Lakimiehen täytyy aktiivisesti auttaa yritystä menestymään ennakollisella sopimusten ja riskien hallinnalla. Oikeudellisten riskien ennakoiminen pienentää mahdollisuutta ajautua oikeusriitoihin ja oikeudenkäynteihin sekä välimiesmenettelyihin. Yrityksen hallinnon laadukas järjestäminen luo edellytykset kannattavan liiketoiminnan harjoittamiselle. Yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt kuuluvat lakitoimistomme vahvaan osaamisalueeseen.

Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden huomioonottaminen on myös noussut entistä tärkeämmäksi yritystoiminnan kulmakiveksi. Asianajotoimisto VisionLaw tuntee kestävän kehityksen juridiikan asettamat vaatimukset ja pystyy auttamaa yrityksiä vastuullisuusasioissa.

Asianajotoimistomme yritysasiakas saa kauttamme kattavan palvelun yrityksen oikeudellista tietämystä vaativiin tilanteisiin. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa yhtiöoikeudellisissa asioissa yhtiömuodosta riippumatta. Palveluihimme kuuluvat muun muassa oikeuksien valvominen ja puolustaminen, hallituksen vastuukysymykset, yhtiökokouksin liittyvät asiat, osakeannit, työoikeudelliset asiat (kts. työoikeus), tekijänoikeusasiat, teknologiaoikeus, tavaramerkki, kauppasopimukset, IT-sopimukset, osakassopimukset sekä kilpailukieltosopimukset. Pystymme toimimaan laajasti apunasi.

Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat ovat usein laajoja ja oikeudellisesti haastavia toimenpiteitä. Niihin liittyy useita erilaisia oikeudellisia kysymyksiä, kuten esimerkiksi verotukseen, sopimus- ja yhtiöoikeuteen, immateriaalioikeuksiin sekä työoikeuteen liittyviä asioita. Yritysjärjestelyiden hoitaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja laajaa oikeudellista osaamista. Meillä on oman osaamisemme lisäksi hyvä verkosta muita asiantuntijoita, kuten esimerkiksi verotuksen huippuosaajia.  Kauttamme saat siis jokaisen alan erityisosaajan tarpeisiisi sopien. Tarjoamme mielenrauhaa asiakkaillemme asioissa, joissa on usein kyse merkittävistä varallisuuseristä tai esimerkiksi yrittäjän koko elämäntyöstä.

Ota yhteyttä sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numeroon 040 123 9111. Löydät meidät myös sosiaalisesta median kautta, Facebookista sekä Instagramista.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)