puh. 040 123 9111
Vision Law

Asianajotoimisto VisionLaw sosiaalisessa mediassa

VisionLaw on helposti lähestyttävä asianajotoimisto, olemme läsnä kaikkialla siellä, missä ihmisetkin ovat. Meihin voit törmätä kotisivujen lisäksi monissa erilaisissa yhteyksissä, kuten koulutustilaisuuksissa, messuilla, urheilutapahtumissa sekä tietenkin sosiaalisessa mediassa. Somessa me olemme läsnä Facebookissa, Instagramissa ja nyt myös LinkedIn -palvelussa. Yhteydenpito on myös helppoa ja vaivatonta, kun saat meihin yhteyden puhelimen lisäksi sähköpostilla, kotisivujen yhteydenottokaavakkeella, tekstarilla, whatsup- ja messenger viestillä. Tietenkin myös sosiaalisessa mediassa voi ottaa suoraan yhteyttä. Lisäksi tarjoamme kaikkia asiakirjoja myös etänä suositun Nettikokous.fi -palvelun kautta. Ei siis ole ihme, että Asianajotoimisto VisionLaw on noussut hetkessä Suomen tykätyimmäksi ja seuratuimmaksi asianajotoimistoksi.

VisionLaw Facebookissa

Facebookissa jaamme hyödyllistä sisältöä yrityksille ja kaikille yksityishenkilöille. Vuoden 2018 lopussa Asianajotoimisto VisionLaw kasvoi jo Suomen tykätyimmäksi asianajotoimistoksi Facebookissa. Facebookin kautta voi myös kätevästi varata ajan lakimiehelle ja perjantaisin on aina “kysy lakimieheltä” päivä, jolloin asianajaja päivystää somea vastaten nopeasti erilaisiin kysymyksiin. Unohtaa ei tietenkään sovi myöskään Facebookissa usein julkaisemiamme kilpailuja, joissa on perinteisesti hienoja palkintoja.

Instagram

Aloitimme Instagarmin hieman Facebookia myöhemmin. Instagram yhteisö kasvoi nopeasti ja eikä aikaakaan, kun Asianajotoimisto Vision pomppasi myös IG:ssä seuratuimmaksi asianajotoimistoksi. VisionLaw julkaisee Instassa vähän kevyempiä postauksia mutta usein niissä on kuitenkin joku liittymä lakiin tai yrittämiseen. Myös Instassa on kilpailuja, esimerkiksi hauskaksi kehuttu viikon lakipähkinä.

VisionLaw LinkedIn -palvelussa

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä some-alustana asianajotoimisto VisionLaw on nyt läsnä myös LinkedIn -palvelussa. Asianajotoimisto VisionLaw LinkedIn sisältö on enemmän asiapitoista ja se on suunnattu yrityksille, mutta toisaalta myös esimerkiksi potentiaalisille työnhakijoille. Olemme dynaaminen kasvava asianajotoimisto ja tarvitsemme tiimiimme säännöllisesti lisää huippuammattilaisia.

Lakipakki yrityksille

Myyntitapahtuma meni putkeen, mutta sopimuksen viilaaminen aiheuttaa huolta? Asiakas tekee valituksen ja uhkaa oikeudella, pitääkö olla huolissaan? Työntekijän kanssa tulee riitaa, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia minulla on? Onko nämä tilanteet tuttuja? Monella yrityksellä on tänä päivänä entistä kipeämpi tarve silloin tällöin saada lakiapua päivittäiseen arkeensa. Me VisionLaw:ssa olemme räätälöineet yrityksen tarpeisiin sopivan paketin. Lakipakki -palvelumme avulla hoidat kerralla yrityksesi lakiasiat kuntoon! Palvelumme on tarjolla ympäri Suomen vaikka toimipisteemme sijaitsee Tampereella. Hyödynnämme palvelussa nykyaikaisinta teknologiaa, joka mahdollistaa reaaliaikaisen kanssakäymisen missä ja milloin tahansa. Paketti räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan, joten ota yhteyttä jo tänään.

Alennuksia VisionLaw Some seuraajille

Kehitämme koko ajan VisionLaw asianajotoimistoamme asiakkaiden ehdoilla. Yhteydenotto meihin on helppoa ja vaivatonta ja pystymme tarjoamaan asiakkaille laadukkaita etäpalveluita ensimmäisenä asianajotoimistona. Olemme kiitollisia saavuttamastamme asemasta ja palkitsemmekin kaikki sosiaalisen median seuraajamme 25% alennuksella. Liity sinäkin heti Suomen suosituimpaan lakiyhteisöön!

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)