puh. 010 567 8808
puh. 040 123 9111
Vision Law

Hyvä asianajaja

Helposti lähestyttävä VisionLaw asianajotoimisto on noussut Suomen suosituimmaksi laki- ja asianajotoimistoksi, kun mittarina on Facebook ja Instagram seuraajat. VisionLaw on koko kansan asianajotoimisto, jolla on perinteiset kiinteät toimistot Tampereella ja pääkaupunkiseudulla sekä liikkuva Lakitupa toimisto aina siellä, missä asiakkaat ovat! Ystävällinen asiakaspalvelu, kattavat etäpalvelut, uuden tekniikan hyödyntäminen sekä matala kynnys lakimiehen kohtaamiseen ovat niitä elementtejä, mistä on hyvä asianajaja ja asianajotoimisto tehty.

Yksityisten ja yritysten lakiasiat

Visionlaw lakitoimisto hoitaa kaikkia yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioita. Olipa sinulla oikeudenkäynti, rikosasia, perheoikeudellinen asia, työasia, sopimuksen tai asiakirjan laatiminen taikka yrityksen lakiasia, sinua auttaa Asianajotoimisto Vision. Teemme yhteistyötä usean eri toimijan kanssa, joista mainittakoon mm. Haka, Classic salibandy, GoGo liikuntakeskukset, Karavaanarit yhdistys. Edellä mainitut samoin kuin Suomen yrittäjien jäsenet sekä Facebook ja Instagram seuraajamme saavat palveluistamme 25% alennuksen.

Laki aplikaatio

Olemme kehittäneet kaikille lakiasioista kiinnostuneille Laki aplikaation. Aplikaation kautta saa hyödyllistä VisionLaw tuottamaa lakitietoa ja voi tutustua muiden käyttäjien lakiaiheisiin kysymyksiin. Laki äpin kautta voi myös ottaa suoraan yhteyttä lakimieheen, varata aikoja sekä tehdä ostoksia Laki-verkkokaupassa, jota kutsumme Lakikaupaksi. Laki aplikaatio onb tehnyt yhteydenoton lakimieheen todella helpoksi, lataa koko kansan lakiaplikaatio täältä.

Etäpalvelut

Koronakriisi toi kaikkien huulille erilaiset etäpalvelut. Me VisionLaw asianajotoimistossa olimme kuitenkin jo 2 vuotta aikaisemmin kehittäneet asiakkaillemme omat etäpalvelut, joista uutisoi mm. Talouselämä lehti vuonna 2018. Asianajotoimisto VisionLaw on lakitoimistojen edellä kävijä myös etäpalveluiden osalta. Kehittämällämme palvelulla voimme laatia asiakkaalle minkä tahansa asiakirjan tai sopimuksen etänä niin, että asiakas on esimerkiksi kotona tai missä vain itse haluaa. Asiakirja valmistuu yhteisessä verkkoistunnossa lakimiehen kanssa.

Verkkokauppa

VisionLaw on kehittänyt palveluita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parempia ja edullisempia lakipalveluita. Meidän mielestä on reilua, että asiakirjat ja sopimukset ja muut lakipalvelut saa kohtuuhintaan ja nopeasti. Ostamalla palveluitamme verkkokaupasta, saat kaikki lakipalvelut edullisesti. Tarjolla on myös maksutonta lakineuvontaa sekä todella edullisia viime hetken aikoja lakimiehelle. Lakipalveluiden verkkokauppa on nimeltään Lakikauppa, jonne pääset täältä. Asianajotoimisto Vision kotisivuilta löytyy myös kokeneiden asianajajien laatimia ilmaisia asiakirjamalleja, joita voi vapaasti käyttää.

Millainen on hyvä asianajaja?

Hyvä asianajaja kuuntelee, palvelee ystävällisesti, on tarvittaessa kova mutta empatian osoituskaan ei ole vierasta hyvällä lakimiehelle. Hyvä asianajotoimisto tarjoaa monipuolisia moderneja palveluita eikä ole se kallein vaihtoehto! Hyvän asianajajan juttusille on helppo tulla, kynnys kysyä neuvoa ja kääntyä lakimiehen puoleen on matala.

VisionLaw haluaa rikkoa myyttejä perinteisestä asianajotoimistosta

Laadukkaat etäpalvelut, Laki aplikaatio, Lakitupa ja ihmisten lähelle tuleminen sekä aktiivinen läsnäolo Facebook ja Instagram kanavissa on madaltanut kynnystä kohdata lakimies. Suomen kansa on ottanut Asianajotoimisto Vision Oy:n toteuttaman alan murroksen tyytyväisenä vastaan. Myös eri mediat ovat huomioineet lakitoimistomme. Ilkka-Pohjalainen laati jutun VisionLaw Lakituvasta ja ollessamme Vaasassa paikallinen media kirjoitti “Lakitupa-autossa lakimiestä ei tarvitse arastella“.  Myös STT uutisoi VisionLaw:sta seuraavasti: “Maamme eniten some-seuraajia kerännyt asianajotoimisto jatkaa alan mullistamista”. VisionLaw asianajotoimisto on erilainen asianajotoimisto, meihin saa yhteyden matalalla kynnyksellä ja meidän kanssa on helppo asioida. Markkinointi&Mainonta veti artikkelissaan hyvin yhteen lakitoimistomme kiiteltyä toimintaa otsikoiden juttunsa seuraavasti: “VisionLaw haluaa rikkoa myyttejä perinteisestä asianajotoimistosta”. VisionLaw on helposti lähestyttävä koko Suomen kansan asianajotoimisto.
Edit: VisionLaw muuttui 2021 alussa lakitoimistoksi, eikä ole enää asianajotoimisto eikä asianajajaliiton jäsen.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)