puh. 040 123 9111
Vision Law

Liikkuva toimisto Lakitupa

VisionLaw asianajotoimisto on lanseerannut uuden ja alalla ennennäkemättömän palvelun, jossa lakimies tapaa asiakkaita liikkuvassa lakitoimistossa. Liikkuva toimisto Lakitupa kiertää Suomea ja on paikalla erilaisissa tapahtumissa, kuten Asuntomessuilla, festivaaleilla ja muissa yleisötapahtumissa. Lakitupa aloittaa syksyllä myös ennalta suunnitellun ja Some-kanavillamme, IG ja FB, tarkemmin informoitavan päivystyksen toimistojemme ulkopuolisilla paikkakunnilla. Näin laadukasta lakiapua saadakseen ei tarvitse aina matkustaa toimistoomme. Halusimme madaltaa kynnystä lakimiesavun saamiseen, kertoo Asianajotoimisto Vision Oy:n asianajaja Jussi Pirhonen.

Mikä on Lakitupa?

Lakitupa on asiakkaiden tapaamiseen suunniteltu ja toteutettu minitoimisto, jossa voidaan pitää neuvotteluita ja laatia asiakirjoja sekä dokumentteja asiakkaille. Lakituvassa on kaikki modernit toimistovälineet, tietokoneet, nettiyhteydet ja printteri. Lakitupaan voi myös piipahtaa matalalla kynnyksellä vain juttusille. Konseptia on pilotoitu kesällä 2020, kun Lakitupa kiersi Suomea kahden viikon ajan pysähtyen leirintäalueilla, kaupunkien keskustoissa sekä erilaisten nähtävyyksien ja luontokohteiden äärellä, kuten Ruunaan kosket, Puijon torni, Kerimäen kirkko, Vuokatti ja Koli, vain joitakin mainitaksemme. Lakitupa on saanut paljon myönteistä palautetta, ihmiset ovat ottaneet liikkuvan toimiston innolla vastaan. Lakituvassa on jo laadittu ensimmäiset asiakirjat, pidetty neuvotteluita lakimiehen kanssa ja ihan vain juteltu esimerkiksi leirintäalueilla muiden matkailijoiden kanssa. VisionLaw solmi myös uuden yhteistyösopimuksen SF-Caravan ry:n kanssa, joka on karavaanareiden oma edunvalvontayhdistys.

Helposti lähestyttävä asianajotoimisto

Asianajotoimisto VisionLaw palvelee asiakkaita aina asiakkaan ehdoilla. Olemme madaltaneet ja helpottaneet yhteydenpitoa asiakkaaseen jo ennen Lakituvan lanseerausta esimerkiksi itse kehittämillämme etäpalveluilla ja uudella Laki App– aplikaatiolla. Etäpalvelut olivat verraton apu koronan tultua keskuuteemme, jolloin pystyimme palvelemaan asiakkaita etänä turvallisesti, mutta laadukkaasti. Laki aplikaation lataamalla lakimies on aina mukanasi. Laki aplikaation kautta saa nopean yhteyden lakimieheen, voi esittää kysymyksiä sekä tutustua aiemmin julkaistuihin kysymyksiin ja blogiimme. Liikkuva toimisto Lakitupa tuo nyt yhden elementin lisää Suomen seuratuimman asianajotoimiston palveluihin. Meille asiakas on tärkein ja kehitämme toimistoa jatkossakin niin, että VisionLaw asianajotoimistosta saa lakipalvelua nopeasti ja edullisesti, olit sitten uuden tekniikan omaksunut ja sitä hyödyntävä asiakas tai pikkukylän asukas, jota autamme “toreilla ja turuilla” liikuvassa Lakitupa toimistossa. Lakitupaan voit varata neuvotteluajan Lakikaupasta.

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)