puh. 010 567 8808
puh. 040 123 9111
Vision Law
Ale!

Lakipakki

600,00  450,00 

LAKIPAKKI®

Suomen kattavinta LakiTurvaa yrityksille.

Hanki Lakipakki ja yritykselläsi on kaikki sopimukset kunnossa.

Otettuasi käyttöön Lakipakki palvelun, sopimukset ja asiakirjat eivät enää koskaan ole hukassa. Sopimukset ovat ajan tasalla ja lakimiehet päivittävät niitä aina tarvittaessa. Eikä tässä vielä kaikki, sopimukset ovat omassa Lakipakki Arkistossa omissa kansioissa tallessa ja voit tarkastella niitä mistä ja milloin vain.

Lakipakki asiakkaat voivat ladata itselleen ilmaiseksi minkä tahansa sopimuspohjan tai mikäli haluamaasi sopimuspohjaa ei valikoimista löydy, lähettävät lakimiehet pyynnöstäsi sinulle haluamasi asiakirjapohjan. Sopimuspohjat on kokeneiden asianajajien laatimia ja itsekin käyttämiä asiakirjapohjia.

Lakipakki Konferenssi toiminto

Olemme kehittäneet Lakipakkiasiakkaille oman helppokäyttöisen ja tietoturvallisen tavan pitää etäneuvotteluita lakimiestemme kanssa. Lakipakkiasiakkaat saavat Online lakiapua palavereihin ja kokouksiin ja voimme laatia palvelun sisällä myös asiakirjoja asiakkaille. Palveluun pääset helposti klikkaamalla lakimiehen lähettämää linkkiä, ei siis ohjelmien latausta eikä pelkoa palvelun “kaatumisesta”, sillä online istunto on toteutettu modernilla P2P Network teknologialla.

Lakipakki maksaa nyt vain 15,00€ päivä eli 450,00 euroa kuukaudessa ja sopimus on voimassa vähintään vuoden kerrallaan. Laskutus kolmen (3) kuukauden jaksoissa.

Varauksen jälkeen maksa yhden  (1) kuukauden maksu, 450,00€ toimistomme tilille, maksuohjeet saat prosessin mukana myöhemmin.

Varaus ei ole voimassa, ennen kuin suoritus on maksettu.

Lakimielenrauhaa yrityksille 24/7.

Kuvaus

VisionLaw on tehnyt lakipalveluiden hankinnan yrityksellesi helpoksi. Lakipalvelut saa nyt ensimmäistä kertaa matalalla kynnyksellä helposti lähestyttävien lakimiesten toimesta ja 100% läpinäkyvästi.

Hanki Lakipakki ja yrityksesi sopimukset ja asiakirjat on kunnossa ja  yritys on varautunut yllättäviin tilanteisiin

Lakipakki idean takana ovat lakitiimimme kokeneet yritys- ja sopimusjuristit, joilla on vuosikymmenten kokemus asianajajina

Lakipakki ja sinulla on mm.

  • Nopea kontakti kokeneeseen lakimieheen, joka tuntee yrityksesi asiat.
  • Takuu siitä, että asiasi hoidetaan aina viivytyksettä ”ohituskaistaa” huippujuristin toimesta.
  • Rajattomasti valmiita asiakirjapohjia.
  • Pääsy juristiemme ylläpitämään artikkelikirjastoon.
  • Kaikki sopimukset ja asiakirjat aina kunnossa omassa Lakipakki kansiot palvelussa.
  • LakiTurvaa myös kokouksiin ja palavereihin.
Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)