puh. 040 123 9111
Vision Law

Asiakirjapohjat  Asiakirjapohjia vapaaseen käyttöön

Haluamme jakaa asiakkaillemme, Facebook- , Instagram– sekä Youtube-seuraajillemme maksuttomia, laadukkaita asiakirjapohjia. Asiakirjapohjien avulla jokainen voi halutessaan laatia perusasiakirjat itse ja säästää näin rahaa sekä aikaa. Samalla edesautamme sitä, että kaikki tärkeät ja tarpeelliset asiakirjat tulevat laadituiksi.

Kaikki lakitoimistomme Asiakirjapohjat -sivulla jaetut asiakirjapohjat ja -mallit ovat käytännön lakimiestyössä hyväksi havaittuja sekä kokeneiden asianajajien laatimia. VisionLaw:n sivuilta voit helposti ladata itsellesi esimerkiksi seuraavia asiakirjapohjia: avioehtosopimus, testamentti, edunvalvontavaltuutus, elinluovutustahto, asuinhuoneiston vuokrasopimus, valtakirja, kauppakirja sekä lahjakirja. Mukana on myös yritysten asiakirjoja. Täydennämme jatkossa myös lisää maksuttomia asiakirjoja. Voit käyttää asiakirjapohjia turvallisin mielin, sillä asiakirjoissa on aina mukana lakimiehen laatimat ohjeet asiakirjan käyttöä helpottamaan. Mikäli sinua kuitenkin epäilyttää asiakirjan käyttö, voit kysyä lakimiehiltämme maksutta esimerkiksi asiakirjan soveltuvuudesta omaan tapaukseesi. Yhteydenotto onnistuu sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella. Autamme myös asiakirjan laadinnassa ja ajan voit varata lakikauppamme kautta. Asiakirjapohjat ovat täysin ilmaisia ja kaikkien vapaasti ladattavissa sekä jaettavissa.

Mikäli haluat, että lakimies laatii juuri sinulle räätälöidyn listalla olevan tai minkä tahansa muun asiakirjan, olemme tehneet asian sinulle helpoksi ja edulliseksi. Voit varata lakitoimistomme lakimiehille ajan, tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse, Whatsapp-viestillä, Facebook- tai Instagram -viestillä. Lakikaupasta eli lakipalveluiden verkkokaupasta voit varata ajan suoraan valitsemalla itsellesi sopivan ajankohdan kalenterin vapaista ajoista. Lakikauppan löydät täältä. Katso myös Youtube -kanavaltamme, kuinka uudet etälakipalvelut toimivat, virtuaaliasianajaja videon löydät täältä. Olemme se helpommin lähestyttävä ja edullinen lakitoimisto.

Olisimme iloisia, jos jakaisit tämän sivun sosiaalisessa mediassa, niin mahdollisimman moni pääsisi hyödyntämään ilmaisia asiakirjapohjia. Tästä voit kätevästi jakaa tietoa ilmaisista asiakirjapohjista: Facebook | Twitter | LinkedIn

Vapaasti käytettäviä asiakirjapohjia:


Asiakirjapohja avioehtosopimukselle

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja testamentille

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja lahjakirjalle

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja edunvalvontavaltuutukselle

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja kauppakirjasta irtaimelle omaisuudelle

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja haastehakemuksesta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja täytäntöönpanohakemuksesta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja velkakirjasta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja asuinhuoneiston vuokrasopimuksesta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja asuinhuoneiston kauppakirjasta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja yksilöidystä valtakirjasta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja elinluovutustahdosta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja vuokrasopimuksen irtisanomisesta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja osakasluettelosta

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Asiakirjapohja asuntokaupan reklamaatioon

LATAA  LAKIKAUPPAAN


Tulossa pian lisää asiakirjapohjia

LAKIKAUPPAAN


 

Esitä oma toiveesi sivustolle tuotavista uusista asiakirjoista: info@visionlaw.fi

Open chat
1
Hei, kuinka voimme auttaa? Kerro asiasi - lakimies vastaa mahdollisimman pian :)